-
April 3rd, 2014, 18:34
بالا نیامدن سایت و پرشدن فضای tmp
سلام دوستان خواهشا لطف کنین منو راهنمایی کنین من از سایتم df -h گرفت تو تصویر زیر قرار دادم .
tmp.jpg
50 گیگ فضا واسه home قرار داده شده، 50 گیگ هم واسه ی بخش دیگه که تو تصویر اومده، آیا امکان داره بدون اینکه اطلاعاتم پاک شه از 50 گیگ دوم به home اضافه کنم از یکی پرسیدم گفت tmp شما پر شده طبق آموزش این صفحه : http://www.webhostingtalk.ir/f85/77681/
انجام دادم ولی مشکل حل نشد هرچیم پست گذاشتم کسی جواب منو نداد ! الان فکر کنم سرور سنگین شده به علت کمبود فضا سایت هام خیلی کم بالا میان، که باعث شده ربات گوگلم نتونه دسترسی داشته باشه به سایت هام و دردرسر ساز میشه خلاصه !
کسی کمک کنه ممنون میشم .
با درخشش اولین شعاع نور در پنجمین پگاه به شرق نگاه کن
-
-
April 3rd, 2014 18:34
# ADS
-
April 3rd, 2014, 18:38
پاسخ : بالا نیامدن سایت و پرشدن فضای tmp
از روت باید کم کنی بدی به هوم که شدنی هست و مشکلی هم ندارد
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2014, 19:07

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
از روت باید کم کنی بدی به هوم که شدنی هست و مشکلی هم ندارد
پوشه 5گیگ tmp رو خود طبق آموزشی که لینکشو قرار دادم ساختم و فکر کنم بی استفاده هست ! میشه راهنمایی کنین قدم به قدم چطور باید این کار رو انجام بدم که 95 گیگ برای home بزارم و 5 گیگ هم برای root و tmp و چیزای دیگه ( تا 10 گیگ هم اگه لازم باشه ایراد نداره ) . با تشکر از راهنمایی شما ! فقط مطمئن هستین که اطلاعات سایت ها پاک نمیشن دیگه ؟
-
-
April 3rd, 2014, 19:31

نوشته اصلی توسط
hellboy.arash
سلام دوستان خواهشا لطف کنین منو راهنمایی کنین من از سایتم df -h گرفت تو تصویر زیر قرار دادم .

50 گیگ فضا واسه home قرار داده شده، 50 گیگ هم واسه ی بخش دیگه که تو تصویر اومده، آیا امکان داره بدون اینکه اطلاعاتم پاک شه از 50 گیگ دوم به home اضافه کنم از یکی پرسیدم گفت tmp شما پر شده طبق آموزش این صفحه :
http://www.webhostingtalk.ir/f85/77681/
انجام دادم ولی مشکل حل نشد هرچیم پست گذاشتم کسی جواب منو نداد ! الان فکر کنم سرور سنگین شده به علت کمبود فضا سایت هام خیلی کم بالا میان، که باعث شده ربات گوگلم نتونه دسترسی داشته باشه به سایت هام و دردرسر ساز میشه خلاصه !
کسی کمک کنه ممنون میشم .
بهترین کار و اصولی ترین کار اضافه کردن پارتیشن جدید و ساخت فولدر home2 و مانت کردن به آن می باشد.
-
-
April 3rd, 2014, 19:49

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
بهترین کار و اصولی ترین کار اضافه کردن پارتیشن جدید و ساخت فولدر home2 و مانت کردن به آن می باشد.
دوست عزیز من روش رو بلد نیستم فقط میخوام اطلاعاتم پاک نشه اگه مطمئن هستین راهنمایی بفرمایید ممنون میشم .
-
-
April 6th, 2014, 01:34
کسی نمیدونه چیکار باید بکنم آخرش؟
-
-
April 14th, 2014, 00:00
واقعا کسی نمیدونه باید چیکار کنم ؟!!؟!
-
-
April 14th, 2014, 00:16
عضو انجمن
می توانید از لینک زیر استفاده کنید
قیل از انجام افزایش پارتیشن بهتر است سرویس mysql و وب سرور را stop کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f10/35805/#post329713
سوالی داشتین در خدمتم
موفق باشید
ویرایش توسط ra3ou1 : April 14th, 2014 در ساعت 00:19
-
تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید
-
April 14th, 2014, 20:02

نوشته اصلی توسط
ra3ou1
دوست عزیز مشکل فکر نکنم از tmp باشه آخه من ی پوشه tmp دیگه ساختم اضافه با حجم 5گیگ که اون رو باید پاک کنم ! پوشه root هستش که توی تصویری که قرار دادم اگه دقت کنین 50گیگ و 7.7 گیگش استفاده شده من میخوام اون پوشه رو مثلا 10گیگش کنم و بقیه اش رو به پوشه home اضافه کنم که حجم سایتم اضافه شه و پوشه tmp که با حجم 5گیگ خودم اضافه کردم رو پاک کنم که اصلا بلد نیستم چیکار کنم ی سری آموزش هم هست که هیچ تضمینی واسه پاک نشدن اطلاعاتم نداده! شما اگه میتونی راهنمایی کنی ممنون میشم .
-