با سلام

قبل از آفر دادن خوهشا قشنگ تایپیک رو مطالعه کنید و بعد آفر بدید ! ( آفر های بی ربط گزارش میشه )

درخواست یک نمایندگی معتبر با امکانات و قیمت زیر رو داشتم ... لطفا به جز این موارد آفر ندید .

- دیتاسنتر انگلیس redstation و یا دیتاسنتری که پینگ خوبی به ایران داره ( تست پینگ بدید حتما )
- امکان پینگ رو سرور باز باشه و بشه از آی پی سرور پینگ گرفت
- باز بودن بک آپ به صورت ثابت ( به هیچ عنوان نمیخوام گزینه بک آپ خاموش باشه حتما باید فعال باشه )
- سرعت لود بالا بدون هیچ مشکلی
- آپتایم بالا و بدون قطعی
- پشتیبانی قوی و سریع ... پشتیبانی واقعی خیلی برام مهمه اگه پشتیبانی ندارید اصلا آفر ندید
- آخرین ورژن سی پنل و لایت اسپیت
- پشتیبانی از سایت های بازدید بالا ( مثلا 5 تا 10 هزار بازدید در روز )
- مشکل نداشتن با سایت ها موزیک و فیلم و...
- ساسپند نکردن الکی سایت های روی رسیلر ( با دلیل قانع کننده مشکل نداره که بشه به مشتری ابلاغ کرد )
- انتقال رایگان 20 عدد سایت سی پنل به صورت شبانه و در یک شب ( امکان بک آپ بر روی رسیلر فعلی باز میباشد )
- امنیت بالا و داشتن آنتی دیداس و آنتی اتک بر روی سرور
- dns صد درصد اختصاصی ، اسمی از سایت اصلی در دی ان اس به هیچ وجه وجود داشته باشه
- امکان باز گشت وجه در صورت نارضایتی
- امکان اتصال ip اختصاصی برای رسیلر ( فعلا نیاز ندارم برای آینده میخوام )

در ضمن نمیخوام به صورت حجمی باشه ... فضا و پهنای باند نامحدود !
الان بنده همچین رسیلری دارم ، حجم نامحدود ، فضای نامحدود و اکانت نامحدود ماهیانه 20 هزار تومان میدم ... ولی مشکلاتی دارم که میخوام جابه جا کنم
بنده قصد فعالیت به صورت ثابت رو دارم و با اضافه شدن مشتری هام مبلغ رو بالا تر می بریم .

خواهشا در همین حدود آفر بدید یکم بالا پایین مشکل نداره . امکانات بالا رو هم تایید کنید همینجا ... حتما تایید کنید که مشخصاتی که در بالا گفتم تایید میشه ، در صورتی که خریداری بشه و در مواردی که گفته شد مشکلی ایجاد بشه حتما از طریق wht پیگیری خواهد شد

منتظر آفر های شما هستم ... با تشکر