دوستان من خیلی وقته برام سوال شده
چرا برای وب هاستینگ تالک با اینکه یک مرجع بزرگ هست
و برای وبولتین طراح های زیادی وجود دارد یک قالب اختصاصی طراحی نمیشه و از قالب دیفالت استفاده میکنه ؟
کسی میدونه ؟
دوستان من خیلی وقته برام سوال شده
چرا برای وب هاستینگ تالک با اینکه یک مرجع بزرگ هست
و برای وبولتین طراح های زیادی وجود دارد یک قالب اختصاصی طراحی نمیشه و از قالب دیفالت استفاده میکنه ؟
کسی میدونه ؟
الان که توجه کردم حتی یک فاوی آیکن نیز برای این وبسایت طراحی نشده !
سلام
به نظرم این قالب خوبه و نیازی ندارد قالب طراحی بشود
احتمالا اگر قالب طراحی بشه سنگسن یه و جالب نیست.
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
همین قالب خوبه دست نخوره بهتر میشه. به سرنوشت پرشین تولز نمیخوایم بیفته . اصلا آدم رقبت نیمکنه بره تو پی تی
قالبهای وی بی عزیزم کی میگه سنگینن؟ تنها اسکریپتی که قالبهاش سبک هستن وی بی هست ، با تغییر قالب هیچ سایت سنگین نمیشه همین سرعتو داره این قالب به دلیل شکل ساده و کاربر پسند بودنش هست که ازش استفاده میکنند ، قالب خوبی هم هست.
به نطر منم قالب ساده و راحت و کاربر پسندی هست...
این قالب به نظر بنده خیلی خوب و سبک هست
ولی اگر در صفجه اول بتونند مهترین لینک ها و 10 لینک آخر و همچنین صندوق ارسال پیام خصوصی رو اوکی کنند خیلی خوب میشه .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
بنده امیدوارم این پست اسپم شناخته نشده گرچه بنده از طریق تماس با ما با مدیریت تماس گرفتم ولی پاسخی دریافت نکردم
به نظر بنده این قالب نه تنها خوب بلکه عالی است
ولی الان مدتیست جست و جوی گوگل بالای سایت برداشته شده ، بسیار ابزار مفیدی در انجمن بود
همچنین تبلیغات سایت چرا فعال نیست؟
قالب فول سی اس اس سبک تر ازینم میشه نوشت!
ولی الانم مورد خاصی نداره فقط چند بخش کم داره
LET'S GO
tele : @sa2jad
سلام
به نظرم با توجه به اینکه وب هاستینگ تالک از لایسنس رسمی ویبولتین استفاده میکنه حتما باید از قالب دیفالت استاده کنه چون قالب هایی که نوشته میشوند احتمال داره باگ داشته باشن و برای سایت مشکلات امنیتی ایجاد کنند ( شاید بنده اشتباه کرده باشم دوستان اصلاح کنند )
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)