نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مدیران و کاربران تدبیرسرور بخوانند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید wolfsaman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    82
    تشکر شده در
    53 پست

پیش فرض مدیران و کاربران تدبیرسرور بخوانند

سلام , موضوعی پیش اومده که لازم دونستم اینجا مطرح کنم تا همه تدبیرسرور رو بشناسند tadbirserver.com
    بنده دامنه ای با پسوند .ws از این شرکت (خونه یا زیرزمین ) خریداری کردم
    که 2-3 سالی میگذره ازش و من هر سال سرموقع فاکتور رو پرداخت میکردم برای تمدید 1 سال دامنه به قیمت 75 تومن
    [تاریخ ثبت : 08/01/2012]
    امروز صبح سایت رو میزنم و میبینم سایت شبیه این سایتهایی شده که دامنش برای فروشه
    رفتم whois گرفتم میبینم این دامنه اصلا تمدید نشده در تاریخ 2014 تا 2015 و هیچ اطلاعات تماش و مشخصاتی نداره و فقط نوشته دامنه برای فروش آزاده!
    بعد رفتم به پشتیبانی تیکت زدم ساعت 10 میبینم کسی جواب نمیده
    زنگ زدم بهشون میگم کار من ضروریه و منشی جواب میده تا 24 ساعت دیگه پاسخ شمارو میدیم چرا که الان پشتیبانمون تشریف ندارن ولی میتونید ساعت 12 دوباره زنگ بزنید!
    گفتم اوکی , ساعت 12 زنگ زدم و گویا پشتیبان رسیده بودن و گفتن مشکل شما درحال برسیه
    خب منم از تیکت پیگیر شدم و این تیکت رو اینجا پیوست میکنم تا همه ببینن این شرکت نحوه برخوردش با مشتری 2, 3 سالش و مسئولیت پذیریش در قبال ما چطوریه که با کلی بدبختی دامنه رو به همه میشناسونیم

و بله در آخر دامنه 2-3 ساله من به همین راحتی از دست میره و خانواده تدبیرسرور اینگونه جواب کاربرای خودش رو میده
    و حتی سعی نمیکنه یه برسی دقیق انجام بده و فقط پول دامنه رو برگشت میزنه
    و میگه برو دنبال بازیت
    هدف من آشنایی این سرویس دهنده به کسایی بود که مثل من از این شرکت سرویس گرفتن
    , از من به شما : هرچه سریعتر دامنتون رو انتقال بدین به یه جای معتبر
    چرا که این آقا مسئولیت پذیریشون زیر 0 است و اصلا احساس نمیکنه یه نقر ممکنه سر بالا اوردن دامنه چه بهایی رو بده
    واقعا متاسفم برای این جور آدما
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    Relax, just... let go.

2. تعداد تشکر ها ازwolfsaman به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)