با سلام و احترام
لطفا ديتا سنتر هاي ايراني را معرفي كنيد تا تمام دوستاني كه نياز به سرور هاي داخلي دارند بتوانند استفاده كنند.
با تشكر فراوان
با سلام و احترام
لطفا ديتا سنتر هاي ايراني را معرفي كنيد تا تمام دوستاني كه نياز به سرور هاي داخلي دارند بتوانند استفاده كنند.
با تشكر فراوان
اوليشو خودم معرفي ميكنم:
گروه شركتهاي پارسآنلاين ،اين مركز در فاز اول در ساختمان مركزي گروه شركتهاي پارسآنلاين تاسيس شده است و پس از آن، پارسآنلاين با سرمايهگذاري بسيار قابل توجه در اين حوزه، تصميم به ساخت مركز دادهي جديدي در فضايي به مساحت 6500 متر مربع در پارك فناوري پرديس با بهرهگيري از پيشرفتهترين امكانات، تجهيزات و فناوريهاي روز دنيا گرفته است.
سلام
شما تا به امروز در دیتا سنتر پارس آنلاین سرور داشته اید ؟؟
با تشکر
نه من با پارس انلاين كار نكردم ولي به دنبال ديتا سنتر ايراني ميگردم كه سرويس و قيمت خوبي داشته باشه.
تو ایران پهنای باند گرونه در نتیجه قیمت سرور هم گرونه
اما فکر کنم لحظه سرور ایرانی داره. قیمت هاشم نسبتا خوب بود تا اونجا که من یادمه...
شرکت لحظه را من باهاشون کار کردم...
کادرش مجرب هست.
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
نیازی نیست حتما دیتا سنتر باشه چون این مدل دیتا سنتر کم پیدا میشه و به 10 تا نمیرسه و هیچ کدوم هم استاندارد نیست و نمیتونند استاندارد باشند
ولی اگه آشنایی توی شهر خودتون دارید که سرویس اینترنتی داره میتونید باهاشون صحبت کنید و سرور خودتون رو توی سرور روم اونا بزارید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آخه گویا باید مجوز داشته باشد
مجوز رو بیخیال شید !!!!!!
شما دیتاشو جور کنید من راش میندازم :D
ولی این رو بهتون بگم مخابرات هیچ گارانتی آپتایمی نمیکنه بابت دیتایی که میده
بنا بر این زیاد نمیشه روش مانور داد
شاید با همکاری یکی از سرویس های اینترنتی اصفهان یه کارایی کردیم
ولی قراره یه دیتا سنتر ملی توی اصفهان راه بیفته (کنار دانشگاه صنعتی) من ساختار فیزیکیشو از نزدیک دیدم و خودم هم اونجا یه کارایی میکنم هدف هم سرویس دادن به مراکز دولتی این جور جاها هست که حالا دارند روش کار میکنند و مثل لاک پشت داره راه میره ساختارش
بی خبر نمیزارم بچه های نزدیک رو ولی اگه کسی سرویس توی ایران خواست میتونم کمکش کنم
با من یه تماس بگیره مدل سرور اینا رو خواست به من بگه تا ببینم میشه چی کار کرد
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
البته داتك امكان برپايي سرور رو ميده ولي خيلي هزينه بر است. (شايد 10 برابر يك سرور مشابه خارجي.)
پارس انلاين سريع داره ديتا سنترش رو تكميل ميكنه و الان هم خدمات ميده ولي چون پروژه كامل نيست پشتيباني خوبي نداره.
خوب اگه ديتا سنتر ديگه اي وجود نداره شركتي رو كه سرور داخلي ميده رو معرفي كنيد تا همه استفاده كنند.
ویرایش توسط navid7904 : April 15th, 2009 در ساعت 10:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)