-
February 25th, 2014, 22:40
سایز قالب
سلام یه سوال اساسی چطور میشه سایز قالب سایت رو جوری تعریف کرد که با توجه به RESOLUTION کامپیوتر سایز مناسب خود را حفظ کند مثل همین سایت وقتی resolution کامپیوتر کم باشد با این که افت کیفیت سایت رو مشاهده میکنیم ولی قالب سایت کاملا سایز خود رو حفظ میکند وتمام قسمت های سایت معلوم است و لازم نیست صفحه ی مرورگر رو کو چیک کنیم تا کامل سایت رو ببینیم و همچنین وقتی resolution بالا باشد باز هم سایت در ست نمایش داده می شود ولی قالب سایت من این طور نیست وقتی resolution کم باشه نصف قالب نمایش داده نمیشه و برای مشاهده کامل سایت حتما باید صفحه ی مرورگر رو کوچیک کرد لطفا کمک کنید!
-
تعداد تشکر ها از9000001 به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2014 22:40
# ADS
-
February 25th, 2014, 22:46
عضو انجمن
Re: سایز قالب

نوشته اصلی توسط
9000001
سلام یه سوال اساسی چطور میشه سایز قالب سایت رو جوری تعریف کرد که با توجه به RESOLUTION کامپیوتر سایز مناسب خود را حفظ کند مثل همین سایت وقتی resolution کامپیوتر کم باشد با این که افت کیفیت سایت رو مشاهده میکنیم ولی قالب سایت کاملا سایز خود رو حفظ میکند وتمام قسمت های سایت معلوم است و لازم نیست صفحه ی مرورگر رو کو چیک کنیم تا کامل سایت رو ببینیم و همچنین وقتی resolution بالا باشد باز هم سایت در ست نمایش داده می شود ولی قالب سایت من این طور نیست وقتی resolution کم باشه نصف قالب نمایش داده نمیشه و برای مشاهده کامل سایت حتما باید صفحه ی مرورگر رو کوچیک کرد لطفا کمک کنید!
من هم دنبال جواب این سوال هستم بعضی میگن اندازه ها رو به درصد وارد کنید امتحان کردم جواب نداده!
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2014, 23:29
عضو دائم
پاسخ : سایز قالب
سلام
بهتره ری اسپانسیو کنید قالب رو
در این باره جستوجو کنید نتایج جالبی بدست میاد
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2014, 23:37
یا باید css رو به صورت درصدی برنامه نویسی می کردید یا اینکه ریسپانسیو کنید قالبتون رو
-
تعداد تشکر ها از facenama به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2014, 12:09
سلام سایز قالب با چه کدی در css وجود دارد و اینکه باید تمام سایز ها رو دصد کنیم یا فقط سایز قالب رو؟
بعضی گفتند با قرار دادن این کد در header درست میشه <meta name="viewport" content="initial-scale=1.0, user-scalable=no, width=device-width"> آیا درسته؟
-
تعداد تشکر ها از 9000001 به دلیل پست مفید