سلام
بچه ها من یه دوست دارم که از بچگی با هم بزرگ شدیم.
این دوستم قبلا تو کار هاستینگ و طراحی سایت و ... بود ( البته تو همشون تخصص کامل نداشت) و ( هنوزم نداری :دی )
چند ماه پیش یه دفتر کوچیک تو شهر خرید ( شهرستان) که قرار بود خدمات اینترنت و کامپیوتر بزنه مثلا ( نمایندگی اینترنت ها ، فروش و خدمات شبکه و .... + کارهای قبلی مثل هاستینگ و ... + پیامک و خلاصه هر چی که بتونه)
منم سعی کردم حمایتش کنم البته معنوی :دی
حالا این دوستمون فکرش رفته تو کار بساز بفروش
بهم میگه دوست داره همین دفتر و باز کنه و شروع کنه ولی سودش در کل کمه
میگه یه زمین دیده مشارکت در ساخت و با طرف صحبت هم کرده
صاحب زمین گفته 2 واحد اول رو باید بهش بدیم
بهم گفت باز 6 واحد برام میمونه و خلاصه سرتونو درد نیارم حساب سرانگشتی ساخت و فروش رو که کرده دیده توی یک سال میتونه 500 میلیون کاسب شه!!!
البته شاید بگید 200 میلیون واسه ساخت و ساز کمه ( تبصره اینکه به گفته خودش میتونه در حین ساخت 100 میلیون دیگه هم جور کنه)
مابقی هم از پیش فروش و وام و ... در میاد
حالا این دوستم از من مشورت خواسته منم موندم چی بهش بگم
حالا با توجه به شرایط بالا و نکته های زیر چی پیشنهاد میکنید بهش بگم
نکته 1 : باید برای ساخت و ساز دفتر خریداری شده رو بفروشه
نکته 2 : کار ساخت و ساز رو میخواد بده به یکی از اقوامش که پیمانکاره
نکته 3 : از ساخت و ساز خوشش نمیاد اما پولش رو میپسنده!
نکته 4 : کار اینترنتی و خدماتی رو دوست داره
نکته 5 : تو فکر اینه اول یه ساختمان مسکونی بسازه و بعد یک تجاری که بتونه یک واحد تجاری برای خودش باشه و شاید بعد از ساخت دومین ساختمون بیاد باز تو کار کامپیوتر
من خودم بهش گفتم چون سود ساخت و ساز خوبه واحد تجاری که خریده رو فعلا نفروشه بزاره با 100 تومان اولی که داره ( قیمت واحد تجاریش 100 تومانه) شروع کنه بعدش به گفته خودش 50 تومان از جای دیگه داره!! اونم بزاره توی ساخت و بعد از اون ساختمون یک سال زمان میبره توی این یکسال هم باز به گفته خودش 100 تومان میتونه در بیاره اونم بزاره روش و بعد وام مسکن واحد ها هستش و پیش فروش هست و ...
در عوض دفتر رو نگه داره و همینطور کم کم هر ماه یکمیشو آماده کنه توی یکسال دفتر کامل آماده میشه
شما چه نظری دارید؟