سلام دوستان
من دو نمایندگی هاست از دو شرکت متفاوت دارم . یکی دایرکت ادمین و یکی سی پنل
دامین اصلی روی نمایندگی دایرکت ادمین هست و نمایندگی سی پنل روی ادرس قسمت پشتیبانی است http://client.hostdesign.ir هاست دیزاین
الان دوتا مشکل دارم .
1- دی ان اس های نمایندگی سی پنل ست نمیشن .
دی ان اس نمایندگی دایرکت به صورت زیر هست که مشکلی نداره
ns1.hostdesign.ir
ns2.hostdesign.ir
و دی ان اس نمایندگی سی پنل میخوام به صورت زیر باشه ولی نمیشه و هردامینی روی این دی ان اس ها ست میکنم به سرور متصل نمیشن
ns3.hostdesign.ir
ns4.hostdesign.ir
توی whm دی ان اس ها وارد شده و در قسمت DNS Management دایرکت ادمین هم تنضیمات رو انجام دادم ( عکس هم گرفتم و پیوست کردم )
چجوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
2-هاست دایرکت ادمین توسط whmcs ساخته نمیشه و ارور زیر رو میده Module Command Error
28 - connect() timed out!
درضمن سرور به whmcs متصل شده و به راحتی از قسمت سرور ها وارد دایرکت ادمین میشه ولی هاست ساخته نمیشه
پکیج هارو هم ساختم و در محصولات وارد کردم
پیشاپیش ممنون ♥
ویرایش توسط gemlove : February 23rd, 2014 در ساعت 23:19
Pinging ns3.hostdesign.ir [173.45.101.180] with 32 bytes of data:
Reply from 173.45.101.180: bytes=32 time=339ms TTL=47
Reply from 173.45.101.180: bytes=32 time=341ms TTL=47
Reply from 173.45.101.180: bytes=32 time=340ms TTL=47
Reply from 173.45.101.180: bytes=32 time=340ms TTL=47
Ping statistics for 173.45.101.180:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 339ms, Maximum = 341ms, Average = 340ms
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام دوستان
من دو نمایندگی هاست از دو شرکت متفاوت دارم . یکی دایرکت ادمین و یکی سی پنل
دامین اصلی روی نمایندگی دایرکت ادمین هست و نمایندگی سی پنل روی ادرس قسمت پشتیبانی است http://client.hostdesign.ir هاست دیزاین
الان دوتا مشکل دارم .
1- دی ان اس های نمایندگی سی پنل ست نمیشن .
دی ان اس نمایندگی دایرکت به صورت زیر هست که مشکلی نداره
ns1.hostdesign.ir
ns2.hostdesign.ir
و دی ان اس نمایندگی سی پنل میخوام به صورت زیر باشه ولی نمیشه و هردامینی روی این دی ان اس ها ست میکنم به سرور متصل نمیشن
ns3.hostdesign.ir
ns4.hostdesign.ir
توی whm دی ان اس ها وارد شده و در قسمت DNS Management دایرکت ادمین هم تنضیمات رو انجام دادم ( عکس هم گرفتم و پیوست کردم )
2-هاست دایرکت ادمین توسط whmcs ساخته نمیشه و ارور زیر رو میده Module Command Error
28 - connect() timed out!
درضمن سرور به whmcs متصل شده و به راحتی از قسمت سرور ها وارد دایرکت ادمین میشه ولی هاست ساخته نمیشه
پکیج هارو هم ساختم و در محصولات وارد کردم
پیشاپیش ممنون ♥
دوست عزیز اگر تمایل داری من به شما نمایندگی دایرکت ادمین میدهم و مشک شما هم شخصا برطرف میکنم
با سرعت نور وب سایت خودتون رو باز کنید مثل این که دارید داخل درایو های خود جا به جا می شوید HiradHost.Com
تحویل آنی
در صورتی که دی ان اس های اولیه شما روی دایرکت ادمین هست و whmcs روی هاست دایرکت نصب شده شما باید برای دی ان اس های 3 و 4 خودتون دوتا رکورد a با آی پی سرور جدید بدید
وقتی شما رسیلر هستید در بعضی مواقع نام یوزر رسیلر شما به اول اسم پکیج اضافه میشه دقت کنید که این نام رو در وقتی محصول تعریف میکنید توی whmcs در قسمت ماژول لحاظ کنید
اگر جواب نگرفتد آی دی بنده رو ادد کنید تا براتون درست کنم
vps.kavir4312
آی پی رو جلوی هر دامینی که میخوایین به سرور بزنین یعنی یه اکانت جدید بسازین بزنین اصلا لازم نیست که دی ان اس درست باشه یا نه..همون که آی پی صحیح باشه کار میکنه البته خودم یه بار این مشکل رو داشتم این طوری کردم دیگه به مشتری ها این طوری هاست میدادم..
و یا میتونی که دی ان اس هارو ریکورد کنی..به آی پی..نمیدونم که کردی یا نه..
بهترین سایت ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ و نمایندگی هاست و سرور مجازی و سرور اختصاصی
(طراحی سایت -تیزر-انیمیشن) www.mizbanhosting.org