-
February 23rd, 2014, 19:45
شراکت در سایت فیلم و سریال اینده دار بیا داخل
شریک میخوام برای سایت دانلود فیلم و سریال مشخصات سایت من
1. دانلود جدیدترین و برترین اثار دوبله شده به زبان فارسی با کیفیت بلوری( خودم انجام میدم )
2. دانلود سریال دوبله مثال ترمیناتور قهرمانان و جریکو و.... ( خودم انجام میدم )
3. دانلود سریال دوبله ماهواری ( شریک باید انجام بده )
4. دانلود سریال های روز ( شریک باید انجام بده )
5. دانلود فیلم ایرانی و خارجی ( شریک باید انجام بده)
6. دانلود برنامه های تلوزیونی مثل بفرمایید شام و چند شنبه با سیناو..( من انجام میدم )
7. عکس و اخبار ( من انجام میدم )
8. من میتونم مجموعه فیلم های بازیگرن مثل داستین هافمن , جان وین , پل نیومن , الفرد هیچکاک , الن دلون , مجموعه فیلم های رزمی , مارلون براندو ,
رابرت دنیرو , و.... پیدا کنم اونم با دوبله فارسی که میتونیم میکس کنیم با کیفیت بلوری
( البته یکی دونفر برای سایت برای نویسنده یا میکس کننده احتیاج داریم )
سایت من طرفداران خودشو داره من و کسی که میخواد شریک بشه هزینه سرور و هاست با هم بدیم به همراه تبلیغات فراوان در سایت های بزرگ مثل تهران موزیک و ... تا سایت بالا بیاریم
468 تا پست گذاشته شده 530 تا کامنت در سایت هست این یعنی طرفدار داره به خصوص بیایم روی سریال دوبله کار کنیم عالی میشه که خودم انجام میدم سریال
های ترکیه دوبله هم به احده شریکم فکر نکنم سایتی با این مشخصات باشه همه چیز رو در یک جا جمع کنه
اگه وی ای پی کردیم یه فکر های دیگه برای سایت دارم که تا کاربران تو سایت باشن همیشه
ماه دیگه میخوامvip کنم پول سرور برای ماه بعد 360 گیگ هارد قیمت حدود 44 هزار تومان هاست هم 10 هزار تومان اسکریپ وی ای پی هم باید دنبال
اسکریپ ارزون بگردیم که یکی پیدا شده. کسی هست پیام خصوصی بده تا صحبت کنیم
قابل اعتماد باشه وقت کافی برای بروز نگهداشتن شریکم توانای بالا در سایت داری داشته باشه
شرکت های محترم هم میتوند از سایت حمایت اسپانسری و یا هر تخفیف ویژه میتوند بدن کسی هست پیام بده با تشکر
-
-
February 23rd, 2014 19:45
# ADS
-
February 23rd, 2014, 19:54
عضو جدید
پاسخ : شراکت در سایت فیلم و سریال اینده دار بیا داخل
4- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد .
-
-
February 23rd, 2014, 20:00
یعنی چی دوست عزیز از این تاپیک زیاده تو انجمن و حذف هم نشده شما کاسه داغتر از اش نباشید لطفا . اگه سایتو نگاه کنی فیلم چیز دار هم ندارم....
ویرایش توسط رحمان ع : February 23rd, 2014 در ساعت 21:33
-
-
February 23rd, 2014, 22:17
کسی نیست به نظر من از خیلی از سایت های ایران میشه جلو زد با این فکر های که من دارم چون بقیه سایت ها چی دارن فقط فیلم زبان اصلی و سریال نهایت یه بخش موزیک ویدیو هم دارن! ولی من دارم ایده خوب برای شما میدم....
-