سلام
دوستان و اساتید محترم و محترمهبه یک نفر دوست خوب نیاز دارم واسه راه اندازی گیم سرور آنلاین از دوستانی که وارد هستم تقاضا دارم کمک کنند هزینشون هم پرداخت میشه ممنون منتظرم
09113942712
Gtalk: co.pctop
سلام
دوستان و اساتید محترم و محترمهبه یک نفر دوست خوب نیاز دارم واسه راه اندازی گیم سرور آنلاین از دوستانی که وارد هستم تقاضا دارم کمک کنند هزینشون هم پرداخت میشه ممنون منتظرم
09113942712
Gtalk: co.pctop
ویرایش توسط networkgostar : February 23rd, 2014 در ساعت 17:15
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
سرور برای چه بازی مورد نیاز هست؟
سرور ها آمادست ویندوز هم نصبه 2003 منتها نیاز به یک نفر دارم واسم نصبشون کنه
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
ببینید همه چی موجوده حتی فایل نصب بازی ها هم روی سرور موجوده فقط نصب و تنظیم بشه همین مال یکی از مشتریهامه میخوام بهش تحویل بدم.
آقا کسی نبود به ما کمک کنه؟؟؟کارمون گیره....
خب دوست عزیز شما نمیگید چه گیمی رو میخواید نصب کنید. دوستان باید بدونن چی هست گیم که الکی نظر ندن.
Counter - PES 2014 - Most Wanted - Warcroft - Call of Dutty - Rome 2 - Grid - Battel Fild - The Line
از نظر ریسورس سرور مشکلی نیست همه چی بالاست و سرور واقع در انتقال داده های آسیاتک هست
CPU I7
32G Ram
HDD 2T
BW 8T
حاجی رفتی؟؟؟
سلام
بهتره اول بازیت را انتخاب کنی و با توجه به نوع بازی و احتیاجات آن یک سرور مجازی بگیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)