صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری بیشتری دارد؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

پیش فرض برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری بیشتری دارد؟

به نام خدا

سلام و وقت بخیر

دوستان برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری و طرفدار بیشتری تو ایران دارد؟ کدوم گیر کمتری به ایرانی ها می دهند؟ کدوم پشتیبانیشون قوی هست و اینکه کدوم کمتر به کپی رایت گیر می دهند؟
    راستش اول می خواستم از هتزنر بگیرم ولی مثل اینکه رد استیشن هم هزینه هاش مناسبتره و هم کار باهاش راحت تره (مثلا هنگام خرید سرور میگه اگه می خواهی سی پنل هم بهت ارزون تر بدم و یا اینکه می تونی تعداد ای پی مورد نیاز رو تعیین کنی و...)
    دوستان اگه اسکرین شاتی از پنل های هر کدوم دارن اگه بزارن هم ممنون می شوم.

با احترام

2. # ADS

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری بیشتری دارد؟

این دو دیتاسنتر اصلا قابل مقایسه نیستن ! ، خب معلومه ک Redstation سر تره ...

راستش اول می خواستم از هتزنر بگیرم ولی مثل اینکه رد استیشن هم هزینه هاش مناسبتره و هم کار باهاش راحت تره (مثلا هنگام خرید سرور میگه اگه می خواهی سی پنل هم بهت ارزون تر بدم و یا اینکه می تونی تعداد ای پی مورد نیاز رو تعیین کنی و...)

درباره آفر CPanel ک فرمودید :

CPanel/WHM (Linux) (+ £14.99 + £7.50 per month for 3 months)

درباره آی پی هم ، بله ، رد استیشن محدودیت آي پی نداره و تا ۲۵۷ آی پی رو راحت میتونید بگیرید ...
    ...Zzzz...

4. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

پیش فرض پاسخ : برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری بیشتری دارد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    این دو دیتاسنتر اصلا قابل مقایسه نیستن ! ، خب معلومه ک Redstation سر تره ...

درباره آفر CPanel ک فرمودید :

CPanel/WHM (Linux) (+ £14.99 + £7.50 per month for 3 months)

درباره آی پی هم ، بله ، رد استیشن محدودیت آي پی نداره و تا ۲۵۷ آی پی رو راحت میتونید بگیرید ...
    شما با هردوتاش کار کردید؟ ممکنه بیشتر تجربیاتتون رو با من و دیگران به اشتراک بگزارید و اینکه بفرمایید دلیل اینکه می گویید رداستیشن بهتره چیه؟

ممنون

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyajabbarisani نمایش پست ها
    شما با هردوتاش کار کردید؟ ممکنه بیشتر تجربیاتتون رو با من و دیگران به اشتراک بگزارید و اینکه بفرمایید دلیل اینکه می گویید رداستیشن بهتره چیه؟

ممنون
    ببین ، من وقتی رو hetzner بودم ، یکبار ب دلیل سوختن هارد ، همه ی زندگیم (بیش از ۱ ترا نرم افزار مکینتاش و IOS) رفت بر باد (و از صفر شروع کردم) ، برای همین زیاد نمیتونم درباره hetzner بدون در نظر گرفتن این داستان نظر بدم :D

البته هارد های جدید hetzner کلاس اینترپرایزن ... (اما از نظر من ، این فقط یک اسم برای فروش بیشتره)

hetzner پورت یک گیگ اشتراکی (با ۲۰۰ مگ گارانتی) با محدودیت پهنای باند 20TB رو داره ، در صورتیکه در رد استیشن در پایین ترین شرایط پورت یک گیگ (با ۳۰۰ مگ گارانتی) با پهنای باند نامحدود ه ...

رد استیشن محدودیت ارسال ایمیل داره و از اسمارت هاست میل ریلی استفاده میکنه ک هم خوبه ، هم بد ... خوبیش اینه ک (چون IP میل سرور پرمیوم هست) همه ی ایمیل های شما ۱۰۰ درصد ب inbox ارسال میشن !!! ، بدیش هم محدودیتش ه ! (ک البته میشه ریلی جدید تعریف کرد تا این محدودیت برداشته شه.)

هر دو دیتاسنتر کشور IRAN رو در لیست کشور ها دارند و مشکلی با ایرانیا ندارن ...

و در آخر ،
    رد استیشن ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست !

پیشنهاد میکنم OVH رو هم مورد مطالعه قرار بدید ، ب نظر من از
    hetzner سرتره ! (ب دلیل فایروال سخت افزاری ، پهنای باند نامحدود ، کیفیت پورت بهتر)

با تشکر ...
    ویرایش توسط OmidX : February 23rd, 2014 در ساعت 13:46
    ...Zzzz...

7. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    ببین ، من وقتی رو hetzner بودم ، یکبار ب دلیل سوختن هارد ، همه ی زندگیم (بیش از ۱ ترا نرم افزار مکینتاش و IOS) رفت بر باد (و از صفر شروع کردم) ، برای همین زیاد نمیتونم درباره hetzner بدون در نظر گرفتن این داستان نظر بدم :D

البته هارد های جدید hetzner کلاس اینترپرایزن ... (اما از نظر من ، این فقط یک اسم برای فروش بیشتره)

hetzner پورت یک گیگ اشتراکی (با ۲۰۰ مگ گارانتی) با محدودیت پهنای باند 20TB رو داره ، در صورتیکه در رد استیشن در پایین ترین شرایط پورت یک گیگ (با ۳۰۰ مگ گارانتی) با پهنای باند نامحدود ه ...

رد استیشن محدودیت ارسال ایمیل داره و از اسمارت هاست میل ریلی استفاده میکنه ک هم خوبه ، هم بد ... خوبیش اینه ک همه ی ایمیل های شما ۱۰۰ درصد ب inbox ارسال میشن !!! ، بدیش هم محدودیتش ه ! (ک البته میشه ریلی جدید تعریف کرد تا این محدودیت برداشته شه.)

هر دو دیتاسنتر کشور IRAN رو در لیست کشور ها دارند و مشکلی با ایرانیا ندارن ...

و در آخر ،
    رد استیشن ب هیچ وجه دیتاسنتر ارزونی نیست !

پیشنهاد میکنم OVH رو هم مورد مطالعه قرار بدید ، ب نظر من از
    hetzner سرتره ! (ب دلیل فایروال سخت افزاری ، پهنای باند نامحدود ، کیفیت پورت بهتر)

با تشکر ...
    ممنون از وقتی که گذاشتید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    256
    تشکر تشکر شده 
    1,125
    تشکر شده در
    755 پست

کیفیت سخت افزار هتزنر قابل مقایسه با رداستیشن نیست.رداستیشن جزو معدود دیتاسنتر هایی هست که فقط ار سرورهای دل که بالاترین قیمت و کیفیت رو در برند های سرور داره استفاده میکنه.نتیجش هم این میشه در طول 6-7 سالی که کاربران ایرانی از رداستیشن سرور داشتند یک مورد سوختن هارد یا نارضایتی از سخت افزار نبوده بر عکس هتزنر

پورت تمامی سرویس ها رداستیشن قویتر و نامحدود هست (321 ترابایت در ماه برای سرور های 1 گیگ)

تیکیت ها زیر 5 دقیقه پاسخ داده میشند

ایپی هار رداستیشن به دلیل حساسیت و محدودیتی که دارند پرمیوم هستند.هر ایمیلی که با این ایپی ها ارسال بشه در .99.99% سرویس دهنده ها مستقیم به اینابکس میره

معایت : قیمت چندین برابری نسبت به هتزنر

10. تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    179
    تشکر شده در
    153 پست

من از همه چی رد استیشن راضی هستم ولی یه اشکالی داره این دیتاسنتر که برای ارسال ایمیل از سرور مکافاتی دارهبرای سرور اصلی فک کنم در روز 500 ایمیل و برای بقیه سرور های مجازی روی این سرور روزانه 100 ایمیل هست (اگه اشتباه میکنم دوستان بگن)

12. تعداد تشکر ها از kayako به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    716
    تشکر شده در
    501 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyajabbarisani نمایش پست ها
    به نام خدا

سلام و وقت بخیر

دوستان برای کار هاستینگ و فروش vps دیتا سنتر hetzner بهتر است یا redstation؟ کدام مشتری و طرفدار بیشتری تو ایران دارد؟ کدوم گیر کمتری به ایرانی ها می دهند؟ کدوم پشتیبانیشون قوی هست و اینکه کدوم کمتر به کپی رایت گیر می دهند؟
    دوستان اگه اسکرین شاتی از پنل های هر کدوم دارن اگه بزارن هم ممنون می شوم.

با احترام
    کیفیت رداستیشن با هترنز قابل مقایسه نیست ، ولی از لحاظ قیمت هتزنر خیلی بهتر هست از طرفی هم فروش رداستیشن بهتر از هتزنر هست.
    موفق باشید

14. تعداد تشکر ها از namesis R به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persianmagic نمایش پست ها
    کیفیت سخت افزار هتزنر قابل مقایسه با رداستیشن نیست.رداستیشن جزو معدود دیتاسنتر هایی هست که فقط ار سرورهای دل که بالاترین قیمت و کیفیت رو در برند های سرور داره استفاده میکنه.نتیجش هم این میشه در طول 6-7 سالی که کاربران ایرانی از رداستیشن سرور داشتند یک مورد سوختن هارد یا نارضایتی از سخت افزار نبوده بر عکس هتزنر

پورت تمامی سرویس ها رداستیشن قویتر و نامحدود هست (321 ترابایت در ماه برای سرور های 1 گیگ)

تیکیت ها زیر 5 دقیقه پاسخ داده میشند

ایپی هار رداستیشن به دلیل حساسیت و محدودیتی که دارند پرمیوم هستند.هر ایمیلی که با این ایپی ها ارسال بشه در .99.99% سرویس دهنده ها مستقیم به اینابکس میره

معایت : قیمت چندین برابری نسبت به هتزنر
    ممنون بابت پاسختون
    راستش من می خواهم سرور با هارد اس اس دی با حجم بالا بگیرم وقتی نگاه کردم دیدم جمعا این خیلی ارزون تر در میاد حالا نمیدونم چرا می گویید رد استیشن گرونه...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    256
    تشکر تشکر شده 
    1,125
    تشکر شده در
    755 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kayako نمایش پست ها
    من از همه چی رد استیشن راضی هستم ولی یه اشکالی داره این دیتاسنتر که برای ارسال ایمیل از سرور مکافاتی دارهبرای سرور اصلی فک کنم در روز 500 ایمیل و برای بقیه سرور های مجازی روی این سرور روزانه 100 ایمیل هست (اگه اشتباه میکنم دوستان بگن)
    دقیقا همینطور هست 4 ایپی اصلی سرور هر روز حداکثر 500 میل پرمیون میتونند ارسال کنند.ایپی های اضافه 100 میل

البته با خرید یک سرور مجازی 512 مگابایت و تبدیل اون به ریلی سرور میشه به صورت نامحدود میل ارسال کرد

موفق و موید باشید

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)