نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: درخواست آی پی - آمریکا - برای شروع 50 تا و بعداً بیشتر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض درخواست آی پی - آمریکا - برای شروع 50 تا و بعداً بیشتر

"توجه : عین این پست در قسمت سرور اختصاصی هم موجوده و چون به هر دو مربوط میشه در هر دو جا درخواست خود را درج کردم - لطفاً اجازه بدید هر دو بالا باشه - با تشکر"

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم :
    من به تعدادی آی پی بلاک 27 از USA نیاز دارم که به صورت HTTPS ارایه بشن. فرضاً 50 یا 70 تا و بعداً اگه اوکی باشه بیشتر می خوام.
    همان طور که می دونین آی پی های بلاک 27 - 32 هاستی یعنی 29 هاست usable می دن که برا کار من مناسب است.

سوالات Reseller از مشتری :
    1-برا چی تعداد می خوای؟
    برای بازی در یک پرتال بازی خارجی که فقط آی پی های usa رو ساپورت می کنه و با آی پی های دیگه نمیشه اکانت ساخت.
    2-حالا چرا https؟
    بازی مشکل عبور ندارد و از اونجا که https از نظر سرعت از خیلی از سرویس های دیگه بهتره می خوام به اون صورت باشه
    در ضمن معلومه که برا عبور نمی خوام
    3-چرا بلاک 27؟
    پس از تست از دیتاسنترهای مختلف معلوم شد که آی پی باید از usa و تعداد هاست آن کمتر از 30 باشه
    با آی پی های دیگه نمیشه ثبت نام کرد
    4-یه موقع برا اسپم اینا نباشه بزنی دردسر درست کنی برامون یا بری Attack و DDos بدی به ملت مثل آدم های بیکار؟
    به منظور اسپم میشه از https های free یا http پ.ر.و.ک.س.ی استفاده کرد و مرض نداریم برای آی پی پول بدیم
    در عین حال در جریان گیرهایی که دیتاسنتر روی آی پی تعداد می ده هستیم و از بایت Legal بودن استفاده خیال شما راحت باشد
    آی پی ها انحصاری در اختیار بنده می باشد و متعهد می شوم که اگر از نظر Legal بودن مصرف موردی پیش بیاد جوابگو باشم
    در ضمن اینکه می گم برا usa یعنی ماله سایت خاصی باید باشه و مصرف دیگه ای نداره
    در عین حال دارم پول می دم چون می خوام دایمی باشه و ماه به ماه تمدید کنم
    5-آی پی گیر بازار هست، چقدر می خوای پول بدی؟
    چنین چیزی بیشتر برا این بیان میشه چون دیتاسنتر از شما می خواد که مورد مصرف آی پی رو براش در یک فرم ارسال کنین و این فرم برای Arin ارسال میشه تا در دیتابیس اونا هم ذخیره بشه - والا گیر بازاری وجود نداره و همه چی بسته به اعلام نحوه مصرف شما از آی پی داره - من مورد مصرفم رو گفنم - حالا مورد مصرف شما برمیگرده به اینکه چجور با دیتاسنترتون برخورد می کنین که مورد ساز نباشه.
    در حدی پول پرداخت می کنم که برا دو طرف صرف داشته باشه - باید مذاکره کنیم
    از تعدادی از دیتاسنترها میشه آی پی رو ارزون گرفت و جوری به من میفروشید که شما هم سود کنید و اگه من ماه به ماه تمدید کنم و تعداد بگیرم ازتون، به یه سود دایمی می رسید
    چون تو بازی آی پی نمیشه تغییر کنه پس حتم الیقین تمدید خواهد شد
    6-من یه سرور باز حرفه ای هستم و تا حالا آی پی تعداد به این صورت https برا کسی کانفیگ نکردم. ولی می تونم آی پی اوکی کنم.حالا چیکار باید کرد؟
    مراحل کار ساده است و این کارو می تونم خودم انجام بدم ، همین الان از یک دو جا آی پی تعداد بالای 50 دارم - اما یکی از اونا بلاک 27 نبود و اون یکی هم آی پی هاش کار نکرد - پس از هر جا می خواین خرید کنین قبلش بهم تست بدین که دوباره ضرر ندم.
    7-چرا خودت نمی خری؟
    آی پی تعداد سرور اختصاصی می خواد که من به اون نیاز ندارم - یعنی دوستی که سرور تعداد داره می تونه کار منو هندل کنه
    8-سرور هم می خوای؟
    نه الزاماً - ولی میشه یه وی پی اس کوچیک داشت که ماله این کار باشه - یا اگه خواستید میشه رو یکی از سرورهای شما کانفیگ شه
    9-اوه اوه - این تعداد آی پی نزنه سرور بخوابونه؟
    نه بابا - در هر لحظه یه دونه آی پی کار می کنه و عین این می مونه رو سرور یه بروزر باز کنی سایت گوگل لود شه
    در همین حد مصرف داره و یه وی پی اس کوچیک جوابشو میده
    9-من آی پی دارم - ولی فقط https می دم بهت و از vps خبری نیست و آی پی ها ار رنجهای مختلفه؟
    اینجوری مدیریت من سخت میشه و اگه یکی از آی پی ها کار نکنه مشکل درست میشه - ولی ایراد نداره و قبلش باید تست انجام شه
    10-جایی مد نظرت هست که بتونم از اونجا بران جور کنم؟
    بله - دیتاسنتر DASENTEC برا کار من جواب می ده و قیمت ایده آل هست و دو سری ای که خرید کردم از اونجا گرفتم.
    اما بدبختی هر دوش سوخت شد - دو reseller ی که ازشون خرید کردم هر دو بالاترین پکیج رو از اکسترا سایت گرفته بودن که پک 64 تایی بودش - و این 64 تایی ها رو کار من جواب نداد
    این reseller ها هر کدوم یه سرور بیشتر نداشتن و نمی دونیم باز آی پی میدن یا نه!!!
    تا اینکه اومدم به این فروم...

نحوه تماس : tra_extra@yahoo.com
    همیشه با آی دی یاهو بالام

با تشکر از توجه شما
    ویرایش توسط tra_extra : February 26th, 2014 در ساعت 14:18

2. تعداد تشکر ها از tra_extra به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید vpsgroups آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    151
    تشکر تشکر شده 
    2,329
    تشکر شده در
    1,964 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست آی پی - آمریکا - برای شروع 50 تا و بعداً بیشتر

در خدمت تون هستم تو سایت ما تیکت کنید
    اعضا - VPSGroups Inc
    وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور‌ مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
    پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups

5. تعداد تشکر ها ازvpsgroups به دلیل پست مفید

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

در صورت پرداخت یکساله به هر تعداد که ای پی بخواید میتونیم ارائه بدیم.
    دیتاسنتر کولوکراسینگ آمریکا ، همین الان هم 2 بلاک 27 خالی داریم.
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

7. تعداد تشکر ها ازda6276 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    11 پست

با سلام و خسته نباشید:
    در حال حاضر قیمت سیستم های عبور حدود 5000 تومان می باشد که به صورت تکی به هر کاربر ارایه می گردد
    لذا درخواست من که به صورت https = Depricated می باشد و به صورت تعداد می باشد باید قیمت متعادل تری داشته باشد، یعنی فرضاً قیمت 6000 تومان برای هر آی پی زیاد مساعد نیست، باز بسته به تعدادی دارد که آفر می دهید
    به هر تقدیر آفر خود را اعلام نمایید تا پس از بررسی مشتری شویم
    من موفق شدم از چند جا آی پی رو با قیمت مناسب تهیه کنم و از دوستانی که لطف کردن و همیاری کردن سپاسگزارم
    اما با توجه به اینکه بعضی از دیتاسنترها آی پی تعداد را یکجا ارایه نمی دن باید پس از خرید اول مدتی منتظر ماند تا به سراغ خرید بعدی بریم و این موضوع زمان بر خواهد بود
    لذا پس از مشورت با reseller ها قرار بر این شد که آی پی رو از چند reseller مختلف بگیرم
    من منتظر تماس شما دوستان عزیز هستم.

yahoo id : tra_extra@yahoo.com

با تشکر

9. تعداد تشکر ها از tra_extra به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)