من در قسمت Custom DNS ، ب اینصورت رکورد زدم :
درسته آیا ؟؟؟ !!!، این ریسلو هیچیش شبیه ریسلر کلاب نیست !
در قسمت PRIORITY چی باید وارد کنم ؟
TTL درست ست شده ؟ ، نباید 86400 باشه ؟!
من در قسمت Custom DNS ، ب اینصورت رکورد زدم :
درسته آیا ؟؟؟ !!!، این ریسلو هیچیش شبیه ریسلر کلاب نیست !
در قسمت PRIORITY چی باید وارد کنم ؟
TTL درست ست شده ؟ ، نباید 86400 باشه ؟!
...Zzzz...
باید child dns میساختی نه رکورد !
مگه سایت شما در سرور خودتون میزبانی نمیشه ؟
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
ویرایش توسط OmidX : February 21st, 2014 در ساعت 22:37
...Zzzz...
رکورد ها رو پاک کن . بعد برو دامنه رو که انتخاب کردی از Action برو Synchronize رو برن حالا برگرد و Child host های قبلی هم ظاهر میشند و میتونی ویرایش یا اضافی کنی.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
حل شد ...
...Zzzz...
رکورد ها رو پاک کن . بعد برو دامنه رو که انتخاب کردی از Action برو Synchronize رو برن
سلام . این گزینه که میگید کجاست میشه کاملا راهنمایی کنید ؟
من میخوام child name server ست کنم
از coustom dns
به هیچ وجه استفاده نکنید
میشه بگید از چی استفاده کنیم ؟
آخه یکی نیست یه آموزش کامل بده ؟
من مبتدی هستم و اصن بلد نیستم . میشه کامل توضیح بدید
میخوام برای دامنه test.com دی ان اس های اختصاصی بسازم مثل : ns1.test.com و ns2.test.com
از قسمت child hosts برید و دو چیلد نیم سرور بسازید برای دامنه و با ای پی ها ست کنید
سپس از قسمت Name servers دی ان اس های دامنه خودتون رو با همون چیلد ها بزنید
بعد از ساخت دی ان اس های اختصاصی برای اینکه مشکلی پیش نیاد حتما از هاست مورد نظر دو رکورد به همون ای پی و دی ان اس های اختصاصی بزنید........
اگه دامنه قبلاً مقدار چایلد داشته فقط کافیه یک بار همسان سازی کنید تا مقادیر رو دریافت کنه و بعد آون مقادیر رو تغییر بدید به مقادیر دلخواه خودتون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)