-
February 20th, 2014, 11:15
راه اندازی هاستینگ
سلام بر دوستان گرامی
مقدمه:
من قراره یک سیستم هاستینگ برای خودم راه بندازم و اشتراک بدم
من برای شروع کار و موقتا یک سرور d380 g6 خریدم و با رم 8 و هارد 1.2 که وقتی با raid 5 بستم 850 گ دارم و اینترنت پرسرعت نیز خریداری شده
خب من رو سرورم مجازی ساز 5.5 esxi و رو کلاینتم 5.5 vsphere نصب کردم چون قراره هم هاستینگ لینوکس ازائه بدم هم ویندوز
که برای لینوکس centos 6,5 و برا ویندوزم سرور 2008 r2 رو نصب کردم.
سوالات:
1- طریقه کانفیگ centos به چه صورتی انجام بدم ؟
2- از چه پنلی استفاده کنم ؟
3- من شنیدم که برای نصب direct admin یا cpanel تمام برنامه های مورد نیازش همراهش نصب میشه. مثل php appachi mysql phpmyadmin و.. آیا درسته ؟
4- مهمترین سوال بحث امنیته که باید چه کارهایی رو انجام بدم و چه برنامه هایی رو نصب کنم چه سخت افزاری و یا نرم افزاری که امکان هک اون پیش نیاد.
کلا مراحل ایجاد یک هاستینگ کامل و بدون نقص رو بفرمایید.
ممنون میشم سوالاتم رو کامل جوا بدید و یه راهکار خوب و جامع به من ارائه بدبد. و اگر راهنمایی و یا پیشنهادی در این زمینه دارید رو استقبال می کنم.
با تشکر فراوان
-
-
February 20th, 2014 11:15
# ADS
-
February 20th, 2014, 12:05
عضو دائم
پاسخ : راه اندازی هاستینگ
1- کنترل پنل مورد نظر رو نصب کنید
2- دایرکت یا سی پنل؛ هر دو خوبن
3- بله درسته؛ گاهی اوقات نیاز به ریبولد دارن فقط
4- امنیت مطلق نیست؛ گاهی میشه احتمالش رو کم کرد فقط
-
-
February 20th, 2014, 12:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali@ali@ali
سلام بر دوستان گرامی
مقدمه:
من قراره یک سیستم هاستینگ برای خودم راه بندازم و اشتراک بدم
من برای شروع کار و موقتا یک سرور d380 g6 خریدم و با رم 8 و هارد 1.2 که وقتی با raid 5 بستم 850 گ دارم و اینترنت پرسرعت نیز خریداری شده
خب من رو سرورم مجازی ساز 5.5 esxi و رو کلاینتم 5.5 vsphere نصب کردم چون قراره هم هاستینگ لینوکس ازائه بدم هم ویندوز
که برای لینوکس centos 6,5 و برا ویندوزم سرور 2008 r2 رو نصب کردم.
سوالات:
1- طریقه کانفیگ centos به چه صورتی انجام بدم ؟
2- از چه پنلی استفاده کنم ؟
3- من شنیدم که برای نصب direct admin یا cpanel تمام برنامه های مورد نیازش همراهش نصب میشه. مثل php appachi mysql phpmyadmin و.. آیا درسته ؟
4- مهمترین سوال بحث امنیته که باید چه کارهایی رو انجام بدم و چه برنامه هایی رو نصب کنم چه سخت افزاری و یا نرم افزاری که امکان هک اون پیش نیاد.
کلا مراحل ایجاد یک هاستینگ کامل و بدون نقص رو بفرمایید.
ممنون میشم سوالاتم رو کامل جوا بدید و یه راهکار خوب و جامع به من ارائه بدبد. و اگر راهنمایی و یا پیشنهادی در این زمینه دارید رو استقبال می کنم.
با تشکر فراوان
سلام
1- طریقه خاصی ندارد سلیقه ای هست و تجربی
اما باید مموری و فایل تمپ و روت به اندازه نیاز فضا بدهی
2- بهترین سی پنل هست اما دایرکت ادمین هم عالی هست
3- هرکدام نسب کنی بهل نصب میشود موارد که گفتی اما باید بعد از نصب هم مثل اپاچی و ... کانفیگ کیند
4-
این ها رو نصب کنید امنیت سرور خیلی بالا میرود
سیستم فروش whmcs و هاستبیل هست
سرور که کرفتی خوب هست اما منابع کمی دارد
چون مقدار یمیخواهی برای ویندوز بدی و ... لینوکس ...
اگر میخواهی هاست کار کنی
اول با نمایندگی شروع کن
موفق باشید
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-
تعداد تشکر ها از servervds.com به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2014, 12:33
مرسی
میشه بعد از نصب مقدار فضاهای پوشه هایی که هنگام نصب centos ست کردم رو تغییر و افزایش داد ؟ با چه دستوری ؟
-