سلام
من یه وی پی اس داشتم ازشون کلی هم خرجش کردم مثل امنیت و کانفیگ حالا خبر دار شدم ظاهرا بستن سایتو رفتن :|
پارســ وی پی اس | سرور مجازی | هاست لینوکس | هاست پربازدید | هاست دانلود | هاست ویندوز | سرور اختصاصی
کسی از دوستان خبری ازشون نداره؟
سلام
من یه وی پی اس داشتم ازشون کلی هم خرجش کردم مثل امنیت و کانفیگ حالا خبر دار شدم ظاهرا بستن سایتو رفتن :|
پارســ وی پی اس | سرور مجازی | هاست لینوکس | هاست پربازدید | هاست دانلود | هاست ویندوز | سرور اختصاصی
کسی از دوستان خبری ازشون نداره؟
RohamWorks.com
Email: info.rohamworks@gmail.com
سلام اگر کسی شماره تلفنی ازش داره بفرسته...
دو تا شماره 0919 ای که از هویز گرفتم هم کسی جواب نمی ده!
باقی شماره تل های ثابت که در ارتباط با ما بود هم چرت و پرت وارد کردن. اصلا در شبکه وجود نداره
سایت سالم هست که
صاحب امتیاز : مجيد زماني آدرس : استان مرکزی - شهر اراک - اراک . خيابان شهيد شيرودي . کوچه دلگشا بنبست ياس 7 تلفن : 3124592 ( 0861 ) پست الكترونیكی : parsvps at gmail.com
آدرس سایت : parsvps.net وضعیت نماد : معتبر (از تاریخ 1392/02/03 لغایت 1393/02/03) صاحب امتیاز : مجيد زماني آدرس : استان مرکزی - شهر اراک - اراک . خيابان شهيد شيرودي . کوچه دلگشا بنبست ياس 7 تلفن : 3124592 ( 0861 ) پست الكترونیكی : parsvps at gmail.com
سایت تا همین پنج دقیقه پیش قطع بود
بچه ها اطلاعیه ای که دادن رو خوندید؟
پس چرا برای من ایمیل نیومدهههه؟؟؟؟
مشتریان این سرور برای دریافت آخرین بک اپ و انتقال به سرویس دهنده دیگر به بخش فنی تیکت ارسال نمایید تا اخرین بک اپ موجود در سرور بک اپ ارائه شود . توجه داشته باشید حتما تا 72 ساعت اینده نسبت به دریافت بک اپ اقدام نمایید در غیر اینصورت عواقب عدم ارسال به موقع درخواست برای دریا فت بک اپ بر عهده خود کار براست . و در صورتی که مشکلی ایجاد شود و لینک های بک اپ به هر دلیل غیرفعال شوند هیچگونه مسئولیتی متوجه پارس وی پی اس نخواهد بود
بخش فنی پارس وی پی اس
سلام
کسی از آقای زمانی خبری داره؟
متاسفانه فعلا پاسخگو نیستند و....
حتمآ براشون مشکلی پیش آمده ، جناب زمانی تایید شده هستند و مطمئن باشید مشکل جدی براشون پیش نیومده
برای سرویس هاستینگشون هست یا سرور مجازی؟مشتریان این سرور برای دریافت آخرین بک اپ و انتقال به سرویس دهنده دیگر به بخش فنی تیکت ارسال نمایید تا اخرین بک اپ موجود در سرور بک اپ ارائه شود . توجه داشته باشید حتما تا 72 ساعت اینده نسبت به دریافت بک اپ اقدام نمایید در غیر اینصورت عواقب عدم ارسال به موقع درخواست برای دریا فت بک اپ بر عهده خود کار براست . و در صورتی که مشکلی ایجاد شود و لینک های بک اپ به هر دلیل غیرفعال شوند هیچگونه مسئولیتی متوجه پارس وی پی اس نخواهد بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)