یکی از سرور های مجازی اشتباها از روش vmware tools پاک شده و دیگه نمی شه بهش ریموت دسکتاپ زد
چی کار باید کنم تا درست بشه ؟![]()
یکی از سرور های مجازی اشتباها از روش vmware tools پاک شده و دیگه نمی شه بهش ریموت دسکتاپ زد
چی کار باید کنم تا درست بشه ؟![]()
ای پی بزار ببینم
نمی دونم داشت کار می کرد اما زمانی که داشتم این vmware tools رو پاک می کردم از داخل add/remove program یدفعه ریموت قطع شد و دیگه وصل نشد
سرور رو ریبوت کردم بازم درست نشد
نمی دونم چش شده اصلا cpu هم استفاده نمی کنه
دو تای آخر vps ویندوز هستن که هیچ کدوم نه بالا میان نه کار می کنن![]()
درود
با کنسول vSphere ببینید ویندوز بارگذاری می شود و می توانید وارد شوید.اگر توانستید وارد شوید پیکربندی فایروال،ریموت دسکتاپ و ... را چک کنید ببینید ریموت دسکتاپ درست می شود یا خیر.در صورتی که درست نشد VMware Tools را نصب کنید و دوباره ریموت دسکتاپ را چک کنید.اگر باز هم درست نشد فکر می کنم برای ویندوز مشکلی پیش آمده که در این صورت ابتدا برای از دست نرفتن اطلاعات(اگر مهم هستند) از آن ها بکآپ بگیرید و سپس اطلاعات را در صورت نیاز به سرور جدیدی منتقل کنید.
اگر هم اصلاً ویندوز سرور بارگذاری نمی شود،باز هم اگر اطلاعات درون سرور مهم هستند باید از طریق هارد سرور مجازی از آن ها بکآپ بگیرید و در صورت نیاز آن ها را به سرور جدیدی منتقل کنید.
در پناه حق
سرور اصلیو ریبوت کنید.
همانطور که دوستان اشاره کردند حذف و نصب vmware tools ارتباطی به ریموت و مشکلات شما ندارد.
به عنوان پیشنهاد : اگر تمام راهها را تست کردید و نتیجه ای حاصل نشد.به عنوان آخرین اقدام جهت حفظ اطلاعات موجود در vps یک هارد جدید برای همین ماشین مجازی ادد کنید. و سپس مجدد اقدام به نصب ویندوز بر روی هارد جدید نمائید بدون هیچ گونه تغییر و فرمت و دستکاری هارد قبلی و ماشین مجازی. بعد از لود ویندوز جدید اطلاعات موجود در هارد سابق را انتقال دهید..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)