سلام
میخواهم یک سرور اختصاصی تهیه کنم برای هاستینگ از آمریکا
هیچین مشکلی نداره این سرویس ها فقط میخواستم بدونم از لوکیش آمریکا مناسب هست برای این کار ؟ ping برای خودم 376 ms میده
آیا تاثیریی داره در سرعت ؟
تشکر از راهنمایی شما اساتید محترم .
سلام
میخواهم یک سرور اختصاصی تهیه کنم برای هاستینگ از آمریکا
هیچین مشکلی نداره این سرویس ها فقط میخواستم بدونم از لوکیش آمریکا مناسب هست برای این کار ؟ ping برای خودم 376 ms میده
آیا تاثیریی داره در سرعت ؟
تشکر از راهنمایی شما اساتید محترم .
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Website:http://www.Loginvps.com
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
تاثیر در حد میلی ثانیه هست و تاثیری ندارد همین پینگ گوگل و یاهو رو نگاه کنین اکثرا بالاست.
هلند هم تهیه کنین اگر قرار باشه گیر بدن برای موارد رعایت کپی رایت گیر میدن و نمیشه روش حساب باز کرد
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
معمولا برای هاستینگ سرور های هتزنر خوب پاسخگو هستند.
قیمت مناسب ، پینگ خوب نسبت به ایران باعث شده که خیلی ازهمکاران این دیتا سنتر را برای راه اندازی هاستینگ انتخاب کنند.
info.mehranfar@gmail.com
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
با سلام
بنده ovh فرانسه رو پیشنهاد میکنم
پایدار باشید
بهترین گزینه برای شما هلند هست ، که بتونید هاست وارز هم ارائه بدید.
سلام
متاسفانه دوستان همگی جایی رو پیشنهاد میکنند که خودشون سرویس میدن و دلیلی هم ارائه نمی کنند :|
بهتر هست قبل از هزینه کردن تمامی جوانب کار رو بسنجید مثلا اینکه:
مشتری های شما کپی رایت رو رعایت می کنند؟
چه جور هاستینگی هست؟ اگر برای دانلود هست لوکیشن امریکا از نظر پهنای باند بسیار مناسب و از نظر نقض کپی رایت (فیلم و نرم افزار و ...) بسیار غبر مناسب هست.
چه تعداد آی پی مد نظر دارید؟
چه ترافیک و پینگی نیاز هست؟
از لحاظ پینگ اول ایران بعد اروپا و بعد امریکا در اولویت هستند
و از این دست سوال ها
در کل فکر می کنم این خودتون هستید که در نهایت باید ببینید کجا مناسب کار شماست !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)