دوستان نیاز به 5 گیگ هاست دانلود معتبر نیاز دارم دوستان معتبر باشه شرکتش نه از این سایتا که دو روز بعد سایتو بفروشن یا یه بلایی سر سرور بیارن و ... منتظر دوستان هستم
دوستان نیاز به 5 گیگ هاست دانلود معتبر نیاز دارم دوستان معتبر باشه شرکتش نه از این سایتا که دو روز بعد سایتو بفروشن یا یه بلایی سر سرور بیارن و ... منتظر دوستان هستم
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
سلام در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/f20/106045/
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
در خدمتیم
هاست سنتر | مرکز هاست ایرانیان
خدمات میزبانی از سال 2008
Portal Home - PardisHosting Customer Portal
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در خدمتیم
رویال دیتا - میزبانی وب و ثبت دامنه
DLIM-A - فضا : 15 گیگابایت - پهنای باند : 1000 گیگابایت
Control Panel : Directadmin | Database : 1 | Transfer : Yes | Backup : No | Port : 1 Gbit | بقیه امکانات : نامحدود
ایران
سبد خرید هزارنویس - هزارنویس
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در خدمتیم
هاست دانلود
اطلاعات تماس در امضا
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/f20/105871/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)