نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: سه روز است که realtime register به ایمیل های پشتیبانی جواب نمی دهد.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

پیش فرض سه روز است که realtime register به ایمیل های پشتیبانی جواب نمی دهد.

به نام خدا
    سلام

حدود 4 روز پیش من در خواست ثبت نام در ریل تام رو فرستادم و اونها بقیه مراحل رو می گفتند و در اخرین مرحله ای که انجام شد، من یک قرار داد 7 صفحه ای رو پر کردم و امضا کردم و نیز شماره ی شناسنامه و اسکن ان را (به دلیل نداشتن پاسپورت) فرستادم. ولی از ان موقع به بعد هنوز هیچ پاسخی دریافت نکرده ام. لازم به ذکر است که تا بحال پس از ان 2 ایمیل زده ام که درخواست روشن شدن وضعبت کرده ام ولی باز هم خبری نیست. مشکل از چی میتونه باشه؟
    با تشکر.

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

پیش فرض پاسخ : سه روز است که realtime register به ایمیل های پشتیبانی جواب نمی دهد.

نقل قول نوشته اصلی توسط h.nanavar نمایش پست ها
    باسلام.
    شناسنامه ترجمه شده بوده است یا نسخه اصلی فارسی را اسکن و ارسال نمودید ؟
    مرسی بابت جوابتون
    منظورتون از ترجمه شده چی هست؟ راستش خب مشخصات من تو فرم قرارداد هم بود. اصلا چرا باید شناسنامه یا اسپورت من رو بگیرن شرکتی به بزرگی انلاین نیک اینکارو نمی کنه.
    در ضمن اگر مورد داشت باید جواب می داد و می گفت که مثلا اقا این فارسیه نمیشه و یا همچین چیزی.

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

پیش فرض پاسخ : سه روز است که realtime register به ایمیل های پشتیبانی جواب نمی دهد.

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyajabbarisani نمایش پست ها
    مرسی بابت جوابتون
    منظورتون از ترجمه شده چی هست؟ راستش خب مشخصات من تو فرم قرارداد هم بود. اصلا چرا باید شناسنامه یا اسپورت من رو بگیرن شرکتی به بزرگی انلاین نیک اینکارو نمی کنه.
    در ضمن اگر مورد داشت باید جواب می داد و می گفت که مثلا اقا این فارسیه نمیشه و یا همچین چیزی.
    برای امور بین المللی معمولا باید ترجمه شناسنامه و یا مدارک دیگر را ارسال نمایید.
    دارالترجمه هایی در سطح شهرها هستند که با مراجعه به آنها و روند خاصی می توانید مدارک خود را به انگلیسی یا هر زبان دیگری ترجمه نمایید.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

5. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    برای امور بین المللی معمولا باید ترجمه شناسنامه و یا مدارک دیگر را ارسال نمایید.
    دارالترجمه هایی در سطح شهرها هستند که با مراجعه به آنها و روند خاصی می توانید مدارک خود را به انگلیسی یا هر زبان دیگری ترجمه نمایید.
    ممکنه بفرمایید حدودا هزینه اش چقدر میشه و دقیقا چه کاری انجام می دهند؟ اگر خودم ترجمه کنم نمیشه؟ راستش من تو تبریز ام و تا بحال تو شهر به این بزرگی همچین چیزی که شما می گویید رو ندیدم کجا ها میشه این مراکز؟ و اینکه شما فکر می کند بخاطر اون هست که جواب نمی دهند؟ می تونستند بگویند اقا ترجمه کن بفرست یا یه مدرک دیگه بفرست.
    مرسی بابت راهنمایی تون. منتظر جوابتون هستم

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyajabbarisani نمایش پست ها
    ممکنه بفرمایید حدودا هزینه اش چقدر میشه و دقیقا چه کاری انجام می دهند؟ اگر خودم ترجمه کنم نمیشه؟ راستش من تو تبریز ام و تا بحال تو شهر به این بزرگی همچین چیزی که شما می گویید رو ندیدم کجا ها میشه این مراکز؟ و اینکه شما فکر می کند بخاطر اون هست که جواب نمی دهند؟ می تونستند بگویند اقا ترجمه کن بفرست یا یه مدرک دیگه بفرست.
    مرسی بابت راهنمایی تون. منتظر جوابتون هستم
    حدودا 25 هزار تومان بود، 3 سال پیش !
    باید مهر قوه قضاییه داشته باشد. شما نمی توانید انجام دهید.
    خیر بنده دلیلش را نمی دانم اما گمان می کنم چون ایرانی هستید زیاد برخورد مناسبی با شما نداشتند و پاسخ ندادند.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

8. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    حدودا 25 هزار تومان بود، 3 سال پیش !
    باید مهر قوه قضاییه داشته باشد. شما نمی توانید انجام دهید.
    خیر بنده دلیلش را نمی دانم اما گمان می کنم چون ایرانی هستید زیاد برخورد مناسبی با شما نداشتند و پاسخ ندادند.
    خوب پس میشه حدس زد که الان بالای 50 تومن میشه درسته؟! به جای اون می رم به 100 تومن پاسپورت میگیرم خوب :D
    ممنون

عضو انجمن zigma4000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    270
    تشکر تشکر شده 
    332
    تشکر شده در
    251 پست

پاسپورت بگیرین بهتره دوست عزیز
    گـــُزگـــا هاستینگ
    هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)