-
February 15th, 2014, 17:11
انتقال 10 ترابایت ب سرور...
سلام دوستان.... اگه اندفه این تاپیمک ب بهانه های واهی پاک نشه عزیزنم محبت کنید بهم بگید برای انتقال 10ترابایت محصولات مختلف صوتی فیلم نرم افزار...ب سرور برای دانلود بازدید کننده باید چ کار کرد؟؟؟آیا سروری هست ک بتونه این حجم داده رو بدون مشکل دریافت و ب بازدیدکننده منتقل کنه؟؟؟میخام طوری باشه ک وسط راه ناامیدم نکنه و خراب نشه...
دوستان ممنون میشم کمکم کنید...
-
-
February 15th, 2014 17:11
# ADS
-
February 15th, 2014, 17:39
پاسخ : انتقال 10 ترابایت ب سرور...
سیستم عامل سرور مبدا و سرور مقصد چی هست ؟
-
-
February 15th, 2014, 18:03
هنوز هیچی انتخاب نشده است... میخام این اطلاعات رو از شما بگیرم.... میخام کمکم کنید ک بهترین ها رو با این حجم سنگین داده های متفاوت انتخاب کنم... دقیقا میخام همونها رو بدونم... چ کار میتونم بکنم تا موقع آپلود این حجم مشکلی پیش نیاد و افرادی ک قصد دانلود دارن (سایتی برای دانلود بازدید کننده مهیا خاهد شد...) ب راحتی بتونن دانلودکنن.... ممنون میشم کمکم کنید....
-
-
February 15th, 2014, 18:05
عضو دائم
بالاخره سیستم عامل سرور مبدا ک مشخصه ! ، اگه ویندوزه با FTP آپلود کنید ، اگه لینوکسه rsync !
لوکیشن سرور ها هم مهمه ، سرور های شما در کدوم دیتاسنتر و کدوم کشور هستند ؟!
-
-
February 15th, 2014, 18:09
بله با اف تی پی انجام خاهد شد...کشور هم ایران... تفاوتش تو چیه؟؟؟ مثلا اگه ی کشور دیگه میبودم چ تفاوتی میگرد؟؟
-
-
February 15th, 2014, 18:55
عزیزم با این حجم اولا سرور گرون باید تهیه کنی یا چند سرور ارزون همچین سرور خیلی هزینش زیاده که 10ترابایت فضا بهت بده
بعدشم شما همچین چیزی نمیتونی تو ایران راه بندازی و برات صرف افتصادی نداره موفق باشی
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
-
February 15th, 2014, 19:00
عضو دائم
سلام
یک مقدار توضیح بدید ببینیم چی به چیه اصلا!
شما از کجا به کجا می خواید منتقل کنید؟!
-
-
February 15th, 2014, 19:11
10 ترابایت اطلاعات ؟! اونم با سرور های ایران ؟
مقداری زمان بر هست
بوسیله ftp میشه این کارو انجام داد .
-
-
February 15th, 2014, 19:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mmoparizad
سلام دوستان.... اگه اندفه این تاپیمک ب بهانه های واهی پاک نشه عزیزنم محبت کنید بهم بگید برای انتقال 10ترابایت محصولات مختلف صوتی فیلم نرم افزار...ب سرور برای دانلود بازدید کننده باید چ کار کرد؟؟؟آیا سروری هست ک بتونه این حجم داده رو بدون مشکل دریافت و ب بازدیدکننده منتقل کنه؟؟؟میخام طوری باشه ک وسط راه ناامیدم نکنه و خراب نشه...
دوستان ممنون میشم کمکم کنید...
10 ترابایت واقعا حجم زیادی است.
در پیرو گفته دوستان بهترین راه ftp است ولی زمان زیادی میبره.
-
-
February 15th, 2014, 19:28
بله دوستان میدونم زمان زیادی میبره... این حجم زیاد ب وسیله مدتها زمان و افراد زیادی جمع اوری شده پس انتظار ندارم یک شبه وارد سرورس بشه.... مسئله اینه ک من میخام ی سایت دانلود مثل خیلی از سایتهای دیگه ایجاد کنم میخام لینک دانلود رو از سرور سایت خودم بدم....برای همین میخام این کار رو بکنم.... اگه دوستان پیشنهاد بهرتی دارن ک با هزینه کمتر بشه این کار رو کرد ممنون میشم....
ی نکته دیگه... اگه من لینک از سایتای دیگه بدم میتونم جذب بازدیدکننده داشته بشم؟؟ این روش (لینک از سایتهای دیگه) مناسب هست؟ جواب میده؟؟؟
از همه برای راهنماییاتون ممنونم
-