-
February 15th, 2014, 00:50
مشکل با نرم افزار NOD32view
با عرض سلام دوستان در یک سرور مجازی از المان نرم افزار NOD32view را نصب کردیم ولی این خطا رو میده
the server name or address could not be resolved
دوستان راهی دارند ؟؟
-
-
February 15th, 2014 00:50
# ADS
-
February 15th, 2014, 01:44
پاسخ : مشکل با نرم افزار NOD32view
دی ان اس هاتون درست ست شده در lan ?
-
تعداد تشکر ها از Mihan-Server به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2014, 02:15
عضو دائم
به احتمال بسیار قوی مشکل از دی ان اس ها میباشد.
چک کنید.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2014, 02:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tatnet
با عرض سلام دوستان در یک سرور مجازی از المان نرم افزار nod32view را نصب کردیم ولی این خطا رو میده
the server name or address could not be resolved
دوستان راهی دارند ؟؟
این ارور رو کجا بهتون میده ؟ ، چون نصب این نرم افزار ک با دو کلیک ه ...
شما اگه این ارور رو در خود nodیی ک رو سیستم تون نصبه دارید ، مشکل از نبود یک وب سرور (مثل iis یا آپاچی) رو سرور ویندوزتون ه !
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2014, 04:04
برنامه را نصب کردیم باز که میکنیم میخواد برنامه به سرور ها رو به روز کند این مشکل هست و اصلا کار نمیکند
-
-
February 15th, 2014, 04:06

نوشته اصلی توسط
OmidX
این ارور رو کجا بهتون میده ؟ ، چون نصب این نرم افزار ک با دو کلیک ه ...
شما اگه این ارور رو در خود nodیی ک رو سیستم تون نصبه دارید ، مشکل از نبود یک وب سرور (مثل iis یا آپاچی) رو سرور ویندوزتون ه !
دوست من از قضا وب سرور iis را روی ویندوز فعال کردیم و بدون مشکل کار میکنه وب سرور iis
-
-
February 15th, 2014, 04:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tatnet
دوست من از قضا وب سرور iis را روی ویندوز فعال کردیم و بدون مشکل کار میکنه وب سرور iis
محل دانلود فایل های آپدیت رو در NOD32view درست وارد کردید ؟! باید آدرس روت (یا یک پوشه در روت) IIS رو بدیدااا ...
در ضمن از طریق مرورگر فایل versions و سایر فایل های آپدیت باید قابل دانلود باشه ، اگه نیست باید mimetype پسوند های آپدیت رو در IIS وارد کنید تا این مشکل حل شه ...
-
-
February 15th, 2014, 04:24

نوشته اصلی توسط
OmidX
محل دانلود فایل های آپدیت رو در NOD32view درست وارد کردید ؟! باید آدرس روت (یا یک پوشه در روت) IIS رو بدیدااا ...
در ضمن از طریق مرورگر فایل versions و سایر فایل های آپدیت باید قابل دانلود باشه ، اگه نیست باید mimetype پسوند های آپدیت رو در IIS وارد کنید تا این مشکل حل شه ...
نرم افزار NOD32view را که نصب کردیم باز که کردیم برنامه خودکار سرورهای نود 32 را پیدا میکنه ولی این خطا رو میده چند بار
با برنامه NOD32view خیلی کارکردم الان هم درسیستمم نصب کردم تست کردم درست کارمیکنه ولی روی سرور نه کار نمیکنه خطائی که بالا گفتم را میده
برنامه ب بسم الله که میخواهم باز کنم این خطال رو میده
-
-
February 15th, 2014, 04:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tatnet
نرم افزار
NOD32view را که نصب کردیم باز که کردیم برنامه خودکار سرورهای نود 32 را پیدا میکنه ولی این خطا رو میده چند بار
با برنامه
NOD32view خیلی کارکردم الان هم درسیستمم نصب کردم تست کردم درست کارمیکنه ولی روی سرور نه کار نمیکنه خطائی که بالا گفتم را میده
برنامه ب بسم الله که میخواهم باز کنم این خطال رو میده
اگه mimetype فایل های آپدیت رو ب IIS اضافه کردید و این مشکل هست ، یا رو یک سیستم خاص فقط این مشکل رو دارید ، یکبار nod32 رو reninstall کنید جل میشه ...
منم یکبار رو لپ تابم درست بود ، رو PC دانلود نمیشد و ارور میداد ک این سرور اصلا وجود نداره ، reninstall کردم حل شد.
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2014, 16:05
سلام چطور این مشکل رو حل کردی؟
-