سلام
من به دونبال نمایندگی هاست جاوا با پشتیبانی قوی برای سیستم مدیریت محتوا (cms) هستم.
لطفا پیشنهاد قیمت بدین و یا شرکتی معتبری معرفی کنید که خدماتش خوب باشه
سلام
من به دونبال نمایندگی هاست جاوا با پشتیبانی قوی برای سیستم مدیریت محتوا (cms) هستم.
لطفا پیشنهاد قیمت بدین و یا شرکتی معتبری معرفی کنید که خدماتش خوب باشه
ویرایش توسط bhiranian : February 14th, 2014 در ساعت 23:35
با سلام
در خدمتیم
کیفیت بالای تضمین شده سرویس ها
سبد خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
با سلام در خدمتیم.
کد تخفیف کلیه سرویس های نمایندگی 25 درصد: service25
استفاده از هارد های پرسرعت SSD و وب سرور قدرتمند لایت اسپید.
کنترل پنل سی پنل و انتقال رایگان سایت های شما....
موفق باشید.
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - سبد خرید
|| VPSGroups Inc||فروش ویژه هاست حرفه ای و پربازدید SSD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی وب حرفه ای و پرقدرت SSD WHM ! با قیمت های عالی - 15 % تخفیف ویژه به مدت محدود شروع ار ۱۰۰ مگ - شروع از قیمت ۱۹۰۰|| VPSGroups Inc||
فروش ویژه هاست اشتراکی HDD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی هاست اشتراکی آيي WHM ! با قیمت های عالی - 15 % تخفیف ویژه به مدت محدود شروع از ۵۰۰ مگ - شروع از قیمت ۱۹۰۰
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
درود
دز خدمت شما هستم
هاست,ثبت دامنه,سرور مجازی - اکسین گستر
باسلام
در خدمتیم
رویال دیتا - میزبانی وب و ثبت دامنه
ممنون . من سایتهای شما رو چک کردم . تو هیچ کدام از سایتها هیچ پنلی برای جاوا نبود
فقط شرکت آذر سان رو پیدا کردم که سرویس J2EE و سرویس تامکت بصورت Root-Jail تحت لینوکس ارئه می ده.
ولی می خوام یک شرکت معتبر و دارای مشتری بیشتری پیدا کنم.لطفا لینک مستقیم برای این سرویس بدین .
یعنی هیج شرکتی رو ایران پیدا نمی شه این سرویس رو بده ؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)