-
February 14th, 2014, 18:11
سوال کمی پیچیده در مورد استفاده یک دامین در چند سرور
من الان دارای دوتا هاست و یه نمایندگی هاست هستم
هرسه سی پنل هستن و از شرکت های متفاوت هستند . دوتاش مال خارج هست ویکیش مال ایران
هاست اصلی من با ای پی 173.244.177.163 هست که انجمن و اپلود سنتر و تمام ساب دامین ها روی این هاست هست
نمایندگی هاستم با ایپی 173.45.101.180 هست
و جدیدا هم یه هاست ایران گرفتم با ای پی 176.62.144.34 هست
دامین اصلی من ***** هست (farsizaban.ir) و این دامین توی سایت نیک روی دی ان های هاست اصلی هست و نماینگی هاستم که با ادرس host.farsizaban.ir هست و از قسمت Advanced DNS Zone Editor هاست اصلی , ای پی سرور نمایندگی رو وارد کردم
تا ایجای کار همه چی درست هست و سایت ها بدون مشکل هستن
الان میخوام دامین اصلیم که ***** هست رو روی هاست ایران ست کنم که دامین اصلی از ***** در بیاد. از قسمت Advanced DNS Zone Editor هاست اصلی ای پی هاست ایران رو روی دامی ست کردم ولی دامین ست نشد و هنوز روی همون هاست اصلی ست هست
چجوری میتونم دامین اصلیم رو روی هاست ایران ست کنم بدون این که هیچ قسمت سایت از کار نیفته و روی هاست های خودشون باشن؟
-
-
February 14th, 2014 18:11
# ADS
-
February 14th, 2014, 19:26
عضو انجمن
پاسخ : سوال کمی پیچیده در مورد استفاده یک دامین در چند سرور
با سلام و عرض ادب
شما محتویات سایتت رو به ایران انتقال بده ، بعد IP های NS هات رو به Ip سرور ایرانت تغییر بده. همه چی درست میشه
-------------------------------
http://www.webhostingtalk.ir/f218/105651/
-
تعداد تشکر ها از milad-engineer به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014, 20:06

نوشته اصلی توسط
milad-engineer
هاست ایران 200 مگ هست و فقط میخوام یه ایندکس روش بزنم
و سایر بخش های سایت که روی هاست فعلی خارج هست میزبانی قوی نیاز داره و نمیتونم منتقلش کنم
نمیشه کاری کرد که سایت روی هاست فعلی باشن و فقط دامین اصلی روی هاست ایران ست بشه؟
-
-
February 16th, 2014, 01:23
عضو انجمن
متاسفانه متوجه نشدم.
منظورتون این هست فقط صفحه اصلی با مدیریت محتوا تو هاست ایران باشد و باقی محتویات در هاستی دیگر؟
-------------------------------
÷÷اعلام همکاری (مرتبط با تمامی فیلد های اعلام شده در تاپیک) ÷÷
ویرایش توسط milad-engineer : February 16th, 2014 در ساعت 01:32
-
-
March 4th, 2014, 13:40
با سلام
شما اول باید
دی ان اس های دامنه رو به هاست ایرانتون متصل کنید و دامنه هاست ایران رو هم دامنه اصلیتون بزارید
بعد از تنظیمات دی ان اس های توی هاستتون بدون اینکه ساب دومین بسازید دوتا رکورد a از یک ساب دومین به هاست دیگتون بدید و اون هاست رو با نام ساب دومینی که ساختید درست کنید
اگر نفهمیدید یا با بنده تماس بگیرید
09379534312
و یا در یاهو در خدمت شما هستم
vps.kavir4312
-
-
March 6th, 2014, 22:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kaviranhost
با سلام
شما اول باید
دی ان اس های دامنه رو به هاست ایرانتون متصل کنید و دامنه هاست ایران رو هم دامنه اصلیتون بزارید
بعد از تنظیمات دی ان اس های توی هاستتون بدون اینکه ساب دومین بسازید دوتا رکورد a از یک ساب دومین به هاست دیگتون بدید و اون هاست رو با نام ساب دومینی که ساختید درست کنید
اگر نفهمیدید یا با بنده تماس بگیرید
09379534312
و یا در یاهو در خدمت شما هستم
vps.kavir4312
فرمایششون تایید میشه.کاملا درسته
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید