-
February 14th, 2014, 01:52
سوال درباره Main Domain
موقع خرید چون قصد خرید فقط هاست رو داشتم مجبور شدم یک دامین وارد کنم مثلاman.tk این شد Main Domain من,بعد از ان رفتم man.tk رو ثبت و دی ان اس هارو ست کردم, حالا این ادرس رو چجوری من تو هاستم فعال کنم؟ایا باید پارک کنم یا نه؟خواهشا راهنماییم کنین.
-
-
February 14th, 2014 01:52
# ADS
-
February 14th, 2014, 02:10
عضو انجمن
پاسخ : سوال درباره Main Domain

نوشته اصلی توسط
arashbbb
موقع خرید چون قصد خرید فقط هاست رو داشتم مجبور شدم یک دامین وارد کنم مثلاman.tk این شد Main Domain من,بعد از ان رفتم man.tk رو ثبت و دی ان اس هارو ست کردم, حالا این ادرس رو چجوری من تو هاستم فعال کنم؟ایا باید پارک کنم یا نه؟خواهشا راهنماییم کنین.
سلام اگر دامینی که موقع ثبت هاست وارد کردید و دامینی که بعدا ثبت کردید یکی هستند که مشکلی نیست!فقط کافیه دی ان اس های هاست رو رو دامین ست کنید اما اگر دامین دیگه ای ثبت کردید یا درخواست بدید به مدیر هاستینگ تا دامنه رو جایگزین کنه یا خودتون دامنه جدید را پارک کنید که راه اول پیشنهاد میشه!
-
-
February 14th, 2014, 02:31

نوشته اصلی توسط
arashbbb
ساده تر توضیح بفرمایید.
خودتون فهمیدین چی شد؟
اگه موقع ثبت سفارش دامین man.tk ست کردید و بعد هم رفتید دامین man.tk ثبت کردید دیگه نیازی به ثبت آدرس برای فعال سازی نیست باید فعال باشه.
-
-
February 14th, 2014, 03:06

نوشته اصلی توسط
sitetheme
سلام اگر دامینی که موقع ثبت هاست وارد کردید و دامینی که بعدا ثبت کردید یکی هستند که مشکلی نیست!فقط کافیه دی ان اس های هاست رو رو دامین ست کنید اما اگر دامین دیگه ای ثبت کردید یا درخواست بدید به مدیر هاستینگ تا دامنه رو جایگزین کنه یا خودتون دامنه جدید را پارک کنید که راه اول پیشنهاد میشه!
موقع پارک این اخطار میده:
"نمی تونین روی دامین اصلی پارک کنین"
-
-
February 14th, 2014, 06:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
arashbbb
موقع پارک این اخطار میده:
"نمی تونین روی دامین اصلی پارک کنین"
نیازی به پارک نیست عزیزم.
بنا به گفته خودتون Main Domain ست کرده اید.
Main domain رو که نمیشه دوباره پارک کرد.
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید