سلام
برای تغییر پورت vsphere رو سرور vmware 5.1 به مشکل خوردم آموزش های به زبان اصلی رو هم خوندم یا قدیمی بود و یا کامل نبود
فایلی که برای تغییر پورت سرویس باید ویرایش کنم پیدا نمی کنم دوستانی که اینکارو انجام دادند لطفا راهنمایی کنند
سلام
برای تغییر پورت vsphere رو سرور vmware 5.1 به مشکل خوردم آموزش های به زبان اصلی رو هم خوندم یا قدیمی بود و یا کامل نبود
فایلی که برای تغییر پورت سرویس باید ویرایش کنم پیدا نمی کنم دوستانی که اینکارو انجام دادند لطفا راهنمایی کنند
ویرایش توسط InterServer.ir : February 12th, 2014 در ساعت 22:41
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
info.mehranfar@gmail.com
این آموزش رو خوندم قبلا ولی زیاد با دقت نه الان که با دقت خوندم متوجه شدم ولی تو این دستور گیر کردم
vifs --server <hostname> --username <username> --get /host/*****.xml <local_directory_path>/*****.xml
username رو root وارد کنم hostname رو هم وارد کنم <local_directory_path> رو چی وارد کنم
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
up
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)