-
February 12th, 2014, 23:18
عضو انجمن
سوالی در مورد Yahoo Group
با ســـلام . . .
عزیزان بنده 3000 یوزر دارا هستم در وب سایت خود ، حال نمی توانم از طریف فایلی که به کل یوزر ها ایمیل ارسال می کند ، یک دفعه ایمیل ارسال نمایم چون سرور کم میاره . . .
بنده سوالی داشتم که می خواستم بدانم چه جوری می شـــود ، ایمیل های این 3000 کاربر را در گروپ های یاهو اد نمایم ؟
با تشـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
-
February 12th, 2014 23:18
# ADS
-
February 13th, 2014, 01:43
عضو جدید
پاسخ : سوالی در مورد Yahoo Group
چنین امکانی در گزشته بود.ولی در حال1سال دیگه چنین امکانی نیست.اون 3هزارتارم اصلا بش فکر نکن ارزشی نداره یزمانی 100هزارتا داشتم بیخیال شدم
-
-
February 13th, 2014, 02:25
4 سال پیش 500 تا 500 تا میشد ایمیل اضافه کرد به گروپ یاهو اما دیگه همچین امکانی نیست.
-
-
February 13th, 2014, 11:22
عضو جدید
سلام . همچین امکانی تا سال 2013 وجود داشت بعدش برداشته شد
-
-
February 13th, 2014, 13:18
عضو انجمن
خب الان نظر شما چیست من چه کار باید بکنم ؟
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-