-
February 12th, 2014, 17:21
نصب و کانفیگ ضد دیداس
سلام
همین الان مث اینکه دارن به سرور من حمله میکنن انتی دی داس رو الان نصب کردم
1- فایل لاگ سرور لینوکس کجا ذخیره میشه تام من بتونم ببینم با کدوم ایپی حمله میشه
2- این کانفیگ دی داس من هست میشه راهنمایید کنید تنظیم کنم؟
کد PHP:
##### Paths of the script and other filesPROGDIR="/usr/local/ddos"PROG="/usr/local/ddos/ddos.sh"IGNORE_IP_LIST="/usr/local/ddos/ignore.ip.list"CRON="/etc/cron.d/ddos.cron"APF="/etc/apf/apf"IPT="/sbin/iptables"
##### frequency in minutes for running the script##### Caution: Every time this setting is changed, run the script with --cron##### option so that the new frequency takes effectFREQ=1
##### How many connections define a bad IP? Indicate that below.NO_OF_CONNECTIONS=150
##### APF_BAN=1 (Make sure your APF version is atleast 0.96)##### APF_BAN=0 (Uses iptables for banning ips instead of APF)APF_BAN=1
##### KILL=0 (Bad IPs are'nt banned, good for interactive execution of script)##### KILL=1 (Recommended setting)KILL=1
##### An email is sent to the following address when an IP is banned.##### Blank would suppress sending of mailsEMAIL_TO="root"
##### Number of seconds the banned ip should remain in blacklist.BAN_PERIOD=600
-
-
February 12th, 2014 17:21
# ADS
-
February 12th, 2014, 17:34
پاسخ : نصب و کانفیگ ضد دیداس
اموزش کانفیگ رو یاد گرفتم فقط موند لاگ سرور لینوکس کجا ذخیره میشه
-
-
February 12th, 2014, 18:43
عضو انجمن
سلام
این آنتی دیداس نیست و انتی داس حساب میشه ! csf برای رفعه دیداس و داس بهتر هست و تمامی تنظیمات این برنامه تو csf هم هست
هرچند دیداس قوی باشه سرور رو هنگ می کنه و فایروال رو غیر قابل استفاده!
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
February 13th, 2014, 07:48
عضو دائم
همانطور که دوستمون عرض کردند بهتره از CSF استفاده کنید، تا حدی میتونه جلوی حملات رو بگیره.
اموزش نصب:
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014, 02:53
ابتدا باید بفهمی نوع حمله چیه. در اکثر مواقع نیاز به کانفیگ های خاص دارید. مثلا حمله کننده با 500 تا آی پی و هر آی پی با 3 درخواست در ثانیه حمله میکنه. در این مورد CSF خیلی ضعیفه. یا مثلا روی پورت UDP شما 200Mbps حملست. شما اگر در روتر هم پورت های UDP روببندید در اکثر مواقع دیتاسنتر آی پی رو نال میکنه و این به خاطر اینه که همچنان از پهنای باند اونها مصرف میشه.
-
-
February 14th, 2014, 03:02
وب سرور هایی همچون litespeed خیلی در جلو گیری از حملات دی داس به شما کمک می کنند.
از لینک زیر دیدن فرمایید.
آموزش نصب آنتی ddoser
-
تعداد تشکر ها از negar. به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014, 03:57
عضو انجمن
اول باید بفهمید باچه پروتکلی و با چه پورتی تحت حمله قرار گرفتید بعد میتونید روی روتر و فایروال تغییرات لازم رواعمال کنید و تا حدودی جلوی حملات رو بگیرید
اگه جمله شدید باشه csf هم نمیتونه کاری بکنه ، کلا بستگی به حملش داره و راه کار مشخصی برای مقابله این نوع جملات وجود نداره
-