صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: چند سوال در مورد سرور مجازی

عضو انجمن mgt1234 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    509
    تشکر تشکر شده 
    112
    تشکر شده در
    96 پست

پیش فرض چند سوال در مورد سرور مجازی

سلام به همه دوستان عزیز
    من یه وب سایت موزیک دارم که تا الان از هاست دانلود براش استفاده میکردم اما حالا میخوام بجای هاست دانلود از سرور مجازی استفاده کنم اما هیچ اطلاعاتی در مورد سرور مجازی ندارم و تا بحالم با سرور مجازی کار نکردم!
    1. میخوام از سرور صرفا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم و خود سایت فعلا روی هاست میزبانی می مونه. با این اوصاف ، برای استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود،ویندوز رو پیشنهاد می کنید یا لینوکس؟
    2. سرورهای مجازی توی کشورهای مختلف چه تفاوت هایی باهم دارند؟ مثلا الان توی این سایت چند نوع سرور مجازی داره بعضیاشو نوشته انگلیس بعضیاشو نوشته کانادا بعضیاش هلند و ...! یا مثلا سرورهای مجازی میهن وب هاست همشون توی آمریکا هستن... تفاوت این کشورها چیه؟ توی چی تاثیر داره و کدوم کشور بهتره؟
    3. برای سرورهای مجازی میهن وب هاست نوشته شده که "پورت ارتباطی 1000mbps، برای سرورهای مجازی باقی سایت ها سرعت پورت رو ننوشته،خواستم بدونم سرعت تمام سرورهای مجازی توی تمام سایت ها همینه؟
    فعلا همینا به ذهنم رسید همینا رو جواب بدید تا باتوجه به جواباتون بازم سوال بپرسم. خیلی خیلی ممنون

2. تعداد تشکر ها ازmgt1234 به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    26,926
    تشکر تشکر شده 
    1,769
    تشکر شده در
    1,338 پست

پیش فرض پاسخ : چند سوال در مورد سرور مجازی

کشورهای مختلف سرعت پینگ مهمترین هستند
    مثلا المان پینگ پایین تری دارد
    پرت 1000 رو شیر میکنند برای همین چیزی نمی نویسند
    فرق کشور ها هر چقدر نزدیکتر باشد سرعت و کیفیت پینگ پایین دارند

عضو انجمن sitetheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,441
    تشکر تشکر شده 
    499
    تشکر شده در
    401 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mgt1234 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان عزیز
    من یه وب سایت موزیک دارم که تا الان از هاست دانلود براش استفاده میکردم اما حالا میخوام بجای هاست دانلود از سرور مجازی استفاده کنم اما هیچ اطلاعاتی در مورد سرور مجازی ندارم و تا بحالم با سرور مجازی کار نکردم!
    1. میخوام از سرور صرفا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم و خود سایت فعلا روی هاست میزبانی می مونه. با این اوصاف ، برای استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود،ویندوز رو پیشنهاد می کنید یا لینوکس؟
    2. سرورهای مجازی توی کشورهای مختلف چه تفاوت هایی باهم دارند؟ مثلا الان توی این سایت چند نوع سرور مجازی داره بعضیاشو نوشته انگلیس بعضیاشو نوشته کانادا بعضیاش هلند و ...! یا مثلا سرورهای مجازی میهن وب هاست همشون توی آمریکا هستن... تفاوت این کشورها چیه؟ توی چی تاثیر داره و کدوم کشور بهتره؟
    3. برای سرورهای مجازی میهن وب هاست نوشته شده که "پورت ارتباطی 1000mbps، برای سرورهای مجازی باقی سایت ها سرعت پورت رو ننوشته،خواستم بدونم سرعت تمام سرورهای مجازی توی تمام سایت ها همینه؟
    فعلا همینا به ذهنم رسید همینا رو جواب بدید تا باتوجه به جواباتون بازم سوال بپرسم. خیلی خیلی ممنون
    1.از سرور ویندوز استفاده کنید!
    2.فرق زیادی ندارند ولی هرچی پینگشون کمتر باشه بهتره(سرعت تبادل بالاتره) برای بررسی پینگ یک آی پی یا آدرس میتونید از cmdویندوز کمک بگیریدping ip or site.com
    3.سعی کنید پرت اختصاصی بگیرید بعضی ها پرت رو با چند نفر مشترک میکنند!مثلا 100مگابایت اختصاصی خوبه!
    سوالی بود در خدمتم

6. تعداد تشکر ها ازsitetheme به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    509
    تشکر تشکر شده 
    112
    تشکر شده در
    96 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sitetheme نمایش پست ها
    1.از سرور ویندوز استفاده کنید!
    2.فرق زیادی ندارند ولی هرچی پینگشون کمتر باشه بهتره(سرعت تبادل بالاتره) برای بررسی پینگ یک آی پی یا آدرس میتونید از cmdویندوز کمک بگیریدping ip or site.com
    3.سعی کنید پرت اختصاصی بگیرید بعضی ها پرت رو با چند نفر مشترک میکنند!مثلا 100مگابایت اختصاصی خوبه!
    سوالی بود در خدمتم
    1. به چه دلیل میگید از ویندوز استفاده کنم؟ اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدید ممنون میشم چون چندتا تاپیکو دیدم گفته بودن لینوکس مناسبه و همینطور لینوکس قیمتش پایینتره،حالا با این اوصاف واقعا لازمه از ویندوز استفاده کنم یعنی با لینوکس کارم راه نمیفته؟ فرقش در چیه؟
    2. آدرس سایت سرویس دهند رو توی cmd وارد کنم؟ مثلا mihanwebhost.com؟؟؟
    حالا یه سوال جدا از اونا :
    - چرا قیمتا توی سایتهای مختلف این همه باهم اختلاف داره؟ مثلا میهن وب هاست یه سرور رو با رم 368 و هارد 25 گیگ و پهنای باند 300 گیگ میده ماهیانه 30 تومن،اونوقت یه سایت دیگه یه سرور رو با رم 512 و هارد 40 گیگ و پهنای باند نامحدود میده ماهیانه 20 تومن!!! یعنی سایت های معروف فقط پول معروفیتشونو میگیرن؟ چون تا اونجایی که دیدم کسی هم از سرورهای این سایتهای ارزون قیمت ناراضی نبوده!!!

8. تعداد تشکر ها از mgt1234 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    947
    تشکر شده در
    650 پست

- چرا قیمتا توی سایتهای مختلف این همه باهم اختلاف داره؟ مثلا میهن وب هاست یه سرور رو با رم 368 و هارد 25 گیگ و پهنای باند 300 گیگ میده ماهیانه 30 تومن،اونوقت یه سایت دیگه یه سرور رو با رم 512 و هارد 40 گیگ و پهنای باند نامحدود میده ماهیانه 20 تومن!!! یعنی سایت های معروف فقط پول معروفیتشونو میگیرن؟ چون تا اونجایی که دیدم کسی هم از سرورهای این سایتهای ارزون قیمت ناراضی نبوده!!!
    قیمت گذاری هر شرکت متفاوت هست.
    سیاست کاری - دیتاسنتر مورد استفاده - قیمت سرور اصلی - و....
    بسیاری از دلایل دخیل هست.

10. تعداد تشکر ها از| KVM - SERVER | به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    509
    تشکر تشکر شده 
    112
    تشکر شده در
    96 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط | KVM - SERVER | نمایش پست ها
    قیمت گذاری هر شرکت متفاوت هست.
    سیاست کاری - دیتاسنتر مورد استفاده - قیمت سرور اصلی - و....
    بسیاری از دلایل دخیل هست.
    پس یعنی این دلیل نمیشه که یه جا قیمت سروراش نصف یه جای دیگس کیفیت سروراش پایین باشه؟

12. تعداد تشکر ها از mgt1234 به دلیل پست مفید

عضو انجمن djmohammad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    280 پست

پس یعنی این دلیل نمیشه که یه جا قیمت سروراش نصف یه جای دیگس کیفیت سروراش پایین باشه؟
    کیفیت بستگی به سرور اصلی داره که اون شرکت داره ازش استفاده می کنه ...
    البته شرکت های مختلفی که تازه راه اندازی میشوند برای جذب مشتری (سیاست کاری ) قیمت محصولات خودشون رو کم میگذارند
    شما می تونید قبل از خرید درخواست دهید تا چند نفر از مشتری های اون محصول رو برای جویا شدن کیفیت از آنها به شما معرفی نمایند ...

موفق باشید
    WebSite : Host5.ir
    Support Telegram id : silverlearn
    Tell : 03191015054
    Cell Phone : 09356732798

عضو انجمن sitetheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,441
    تشکر تشکر شده 
    499
    تشکر شده در
    401 پست

1. به چه دلیل میگید از ویندوز استفاده کنم؟ اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدید ممنون میشم چون چندتا تاپیکو دیدم گفته بودن لینوکس مناسبه و همینطور لینوکس قیمتش پایینتره،حالا با این اوصاف واقعا لازمه از ویندوز استفاده کنم یعنی با لینوکس کارم راه نمیفته؟ فرقش در چیه؟
    2. آدرس سایت سرویس دهند رو توی cmd وارد کنم؟ مثلا mihanwebhost.com؟؟؟
    حالا یه سوال جدا از اونا :
    1.چون ویندوز محیط گرافیکی داره و مخصوصا برای شما که تازه از سرور استفاده میکنید کاملا پیشنهاد میشه! لینوکس سیستم عامل سبکی هست ولی به نظرم اصلا بعنوان سرور دانلود مورد استفاده قرار نمیگیره!
    2.شما از هر کسی میخواین سرور مجازی تهیه کنید ازش بخواین تا یک آی پی از سرور های مجازیشو به عنوان تست بده به شما و شما تو cmd به این صورت وارد کنید تصویریش ضمیمه شد !
    3. خوب دلیلش کیفیت هست البته من مطمئن نیستم که کیفیت میهن وب هاست چطور هست چون تازگی ها ازش نارضایتی زیادی دیدم!ولی قرار هم نیست هرکی گرون تر میده کیفیتش بهتره شما باید اون کانفیگی رو که میخواین رو انتخاب کنید و با یک قیمت معقول تهیه کنید!(ولی سعی کنید از سایت های ناشناخته و سایتهای که قیمت هاشون خیلی پایین خرید نکنید!
    سوالی بود در خدمتم
    Untitled.png
    در عکس ضمیمه شده به قسمتtimeتوجه کنید هرچی این عدد کوچکتر باشه بهتره معمولا تو سرور های کشور انگلیس تایم بین 200 تا 300 هست!
    در پینگ نزدیک بودن اون کشور به کشور ما تاثیر داره!

15. تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    509
    تشکر تشکر شده 
    112
    تشکر شده در
    96 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sitetheme نمایش پست ها
    1.چون ویندوز محیط گرافیکی داره و مخصوصا برای شما که تازه از سرور استفاده میکنید کاملا پیشنهاد میشه! لینوکس سیستم عامل سبکی هست ولی به نظرم اصلا بعنوان سرور دانلود مورد استفاده قرار نمیگیره!
    2.شما از هر کسی میخواین سرور مجازی تهیه کنید ازش بخواین تا یک آی پی از سرور های مجازیشو به عنوان تست بده به شما و شما تو cmd به این صورت وارد کنید تصویریش ضمیمه شد !
    3. خوب دلیلش کیفیت هست البته من مطمئن نیستم که کیفیت میهن وب هاست چطور هست چون تازگی ها ازش نارضایتی زیادی دیدم!ولی قرار هم نیست هرکی گرون تر میده کیفیتش بهتره شما باید اون کانفیگی رو که میخواین رو انتخاب کنید و با یک قیمت معقول تهیه کنید!(ولی سعی کنید از سایت های ناشناخته و سایتهای که قیمت هاشون خیلی پایین خرید نکنید!
    سوالی بود در خدمتم

در عکس ضمیمه شده به قسمتtimeتوجه کنید هرچی این عدد کوچکتر باشه بهتره معمولا تو سرور های کشور انگلیس تایم بین 200 تا 300 هست!
    در پینگ نزدیک بودن اون کشور به کشور ما تاثیر داره!
    خیلی ممنون از پاسخگوییتون
    حالا دوتا سوال دیگه هرچند مبتدی اما بهرحال سواله :
    1. آی پی توی هر سرور اینکه میگن خرید هر آی پی اضافه و براش قیمت تعیین میکنن برای چیه؟ یعنی یه سرور که بعنوان هاست دانلود استفاده میشه چندتا آی پی باید داشته باشه اصلا کارایی این آی پی ها چیه؟
    2. برای یه هاست دانلود که ماهیانه تقریبا 300-400 گیگ پهنای باید نیاز داره،رم چند باشه کافیه؟ رم 512 یا 1 گیگ جواب میده؟ چون فقط برای هاست دانلود میخوام،سایت روش نیست!
    ممنون میشم این دوتا سوال ابتداییم جواب بدید

عضو انجمن mahdi66 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    306 پست

درود
    1. پیشنهاد ما ویندوز هست
    2. فاصله کشور در پینگ تاثیر دارد و کشورهای مختلف نسبت به میل و کپی رایت برخوردهای مختلفی دارند
    3. سرعت پورت بسیار مهم است که میشه گفت همان سرعت اینترنت هست بیشتر سرورها 1گیگ هستند و برخی هنور 100 مگ می باشند

سوالی دیگه ای بود در خدمتم
    http::/PolServer.ir

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)