-
February 9th, 2014, 20:53
کمک در راه اندازی vps
سلام من میخوام یک vps بخرم و ازش به عنوان یک هاست دانلود استفاده کنم میخواستم ببینم چطوری میشه فایلها رو قرار داد تا بقیه بیان دانلود کن باید نرم افزاری نصب بشه میخوام بشه مثل سایتهای دانلود قراره روی دامنه ی dl.site نصب بشه باید چه سیستم عاملی روش نصب کنم ؟برای امنیتش باید چه کار کنم؟میشه یک شرکت خوب و معتبر هم پیشنهاد بدین ممنون.
-
تعداد تشکر ها از afshar44 به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014 20:53
# ADS
-
February 9th, 2014, 21:07
پاسخ : کمک در راه اندازی vps
iis باید نصب کنید و کانفیگ کنید در ویندوز
و یا یک کنترل پنل رایگان مثل lx یا با لایسنس مثل cpanel یا Da نصب کنین راه اندازی کنین در لینوکس
در lx امکان انتقال فایل به صورت مستقیم وجود دارد یعنی فایل از هاست دیگر لینک قراردهید در هاست شما اپلود میکند بدون هیچ دردسری اپلود و دانلود مجدد
برای خرید در تالار درخواست پست بدهید تا افر داده شود
-
-
February 9th, 2014, 21:10
بسته به نیازی که داری یکی وی پی اس ویندوز یا لینوکس تهیه کنید که لینوکس به علت پایداری بسیار بالایش توصیه می شود و سپس در صورت نیاز یک کنترل پنل برای مدیریت سرور که بسته به نیاز شما می تواند پولی یا رایگان باشد یا اصلاً بدون کنترل پنل نیز می توانید از آن استفاده کنید سپس دامین یا ساب دامین خود را متصل کرده و با استفاده از ابزار اف تی پی یا اس اف تی پی اقدام به بارگذاری فایل های خود نمایید
-
تعداد تشکر ها ازarDEmbOt به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 23:17
عضو انجمن
با سلام پیشنهاد بنده اینه که iis در ویندوز 2008 کانفیگ و نصب کنید و فایل برای دانلود قرار بدهید
موفق باشید . البته دوستان هم پیشنهاد بدی ندادن ولی نظر شخصی من از لحاظ راحتی و سریعتر بودن کار هستش
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2014, 01:04
عضو دائم
از وب سرویس های مختلفی میشه استفاده کرد روی ویندوز.
مثل: Xampp / Wamp server / IIS
ولی بهترین و راحت ترین اونها IIS است که به صورت پیشفرض در خود ویندوز تعبیه شده است و میتوانید این سرویس رو نصب کنید.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید