سلام دوستان
من پلاگین جهان پی واسه whmcs رو که دانلود می کنم در روت که آپلود می کنم نشون نمیده فایل اپ شده رو و وقتی ادرسش رو میزنم لینک دانلود برام باز میشه
راهنمایی کنید
سلام دوستان
من پلاگین جهان پی واسه whmcs رو که دانلود می کنم در روت که آپلود می کنم نشون نمیده فایل اپ شده رو و وقتی ادرسش رو میزنم لینک دانلود برام باز میشه
راهنمایی کنید
مشخصات رو بفرست برام نصب کنم برات
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
استارتر محترم !
شما باید اون ماژول رو نصب کنید ! اینطوری نیست که لینکش رو بزنید درگاه رو بیاره !
فایل های مربوطه رو در جای خودش(پوشه modules\gateways) آپلود کنید بعد برید در پنل مدیریت whmcs از بخش تنظیمات » پرداخت ها » دروازه های پرداخت رو انتخاب کنید و درگاه مربوطه رو با api خودتون فعال کنید
بعدش کاربر وقتی محصولی رو سفارش میده میتونه از این درگاه پرداخت کنه فاکتورش رو
امیدوارم متوجه شده باشید
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
درود مشکل دقیقتون چیه !؟ چی رو نشون نمیده ؟
شما اون رو نصب کنید و بعدهم api خودتون رو بدید ما این پلاگین رو داریم و هیچ مشکلی هم نداشته تا کنون !
سلام
خوبین شما؟
مشکلتون حل شده؟ یا خیر؟
اول فایل رو در داخل پوشه modules/gateways آپلود کنید
بعد از حالت فشرده در بیارید
و بعد در داخل مدیریت WHMCS از قسمت تنظیمات » پرداخت » دروازه های پرداخت ماژول جهان پی رو انتخاب کنید
و در آخر API رو وارد کنید
ارادت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)