با سلام من یه هاست دانلود میخوام با فضای 2 تا 5 گیگ اسکریپت آپلود سنتر کلیجا را هم میخوام روش نصب کنم به همین خاطر نیاز به حداقل یک دیتابیس دارم
امکان آپلود از آدرس فعال باشد
ترجیحا امکان لیچ داشته باشد
لطفا فایل جهت تست هم ارائه دهید
با تشکر
با سلام من یه هاست دانلود میخوام با فضای 2 تا 5 گیگ اسکریپت آپلود سنتر کلیجا را هم میخوام روش نصب کنم به همین خاطر نیاز به حداقل یک دیتابیس دارم
امکان آپلود از آدرس فعال باشد
ترجیحا امکان لیچ داشته باشد
لطفا فایل جهت تست هم ارائه دهید
با تشکر
ویرایش توسط mahdimh20_20 : February 7th, 2014 در ساعت 15:56
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
درود خسته نباشید
در خدمتتون هستیم
سبد خرید - فراز دیتا
وب سرور : لایت اسپید
پورت سرور : 1 گیگابایت
مکان سرور : ovh فرانسه
رم سرور : 32 گیگابایت
اگر پلنی رو که میخوایید موجود نیست کافیست تیکت ارسال کنید
با سلام
در خدمتیم
سبد خرید - ارتباط7
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
|| VPSGroups Inc||فروش ویژه هاست حرفه ای و پربازدید SSD cPanel + پنل نمایندگی میزبانی وب حرفه ای و پرقدرت SSD WHM ! با قیمت های عالی - 15 % تخفیف ویژه به مدت محدود
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
با تشکر از دوستان
لطفا یک سایت بر روی سرورهای دانلود خود جهت تست هم ارائه دهید
با تشکر
درخدمتیم
با واحد فروش در تماس باشید
هاست,ثبت دامنه,سرور مجازی - اکسین گستر
از ovh کانادا با ترافیک نامحدود پرسرعت در خدمتیم
لینک در امضاء
با سلام
در خدمتیم
نیک دیتا | هاست لینوکس حرفه ای، هاست دانلود، هاست پرسرعت و پربازدید و ثبت انواع دامنه - سبد خرید
کد تخفیف ویژه 30% : h30p
تا 4 دیتابیس
لینک برایتان پ خ شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)