سلام دوستان
من یه دامین دیشب خریدم امروز تعظیلیه قضیه چیه؟؟ چرا نیک اصلا امروز جواب ندادن؟؟
هم زنگ زدم ساعت 10 تا 12 اصلا همش میگه ساعات کاری
چرا جواب نمدن؟؟ تایدد نمکنن چرا؟؟
سلام دوستان
من یه دامین دیشب خریدم امروز تعظیلیه قضیه چیه؟؟ چرا نیک اصلا امروز جواب ندادن؟؟
هم زنگ زدم ساعت 10 تا 12 اصلا همش میگه ساعات کاری
چرا جواب نمدن؟؟ تایدد نمکنن چرا؟؟
سلام دوست عزیز پنجشنبه ها معمولا نیستن
جدیدا تایید دامنه های ثبت شده ، بسیار زمان بر است.
دامنه ای داشتیم که بعد از 1 هفته تایید شد و حتی وقتی دلیل رو جویا شدیم پاسخ منطقی دریافت نکردیم.
info.mehranfar@gmail.com
من واقعا ازشون نا امید شدم....من قبلا دامنه گرفته بودم بی هیچ دردسری (حالا گذشته از تاخیر یک روزشون برای اتصال)
جدیدا دوتا دامنه همزمان خریدم.....و بعد از واریز پول به من گفتن باید کپی کارت ملی به اضافه یه تعهد نامه براشون بفرستم تا شاااااااایـــــــــد دامینام رو تایید کنن....پول میگیرن و تازه میخوان فکر کنن تایید میشه یا نه...واقعا واسه خرید یه دامنه هم باید مراحل اداری طی کنیم؟؟؟واقعا باعث تاسفه....من که دیگه اصلا سمتشونم نمیرم دامنه هامم تایید نکردم و بجاش دوتا دامنه بین المللی گرفتم....کجای دنیا واسه یه دامنه اینکارو میکنن؟؟؟
ویرایش توسط Neul : February 11th, 2014 در ساعت 13:55
معذرت....فقط حرف دلمو زدم...بازم عذر میخوام
درود
چند وقتی هست که دامین ها بسیار طول میکشه و وقتی هم زنگ میزنی پاست میدن اینور اونور !
عزیزان شما باید شرکتا رو هم درک بکنید بعضی از دوستان میرن ساعت 3 ظهر دامنه سفارش میدن انتظار دارند همون روز بهشون بدن نه عزیز شما باید تو ساعت اداری سفارش بدید که تا آخر ساعت اداری اون روز دامنتون ثبت بشه و بعد از 6 ساعت آماده ست شدن باشه ، نیک به هیچ وجه کمی و کاستی در ارائه پشتیبانی خودش نداره ، این نظر بنده هست چون باهاشون اصلا به مشکل نخوردیم.
موفق و سربلند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)