با سلام . بنده یک کیس تاور دارم نیاز به کولو در ایران اگر کسی آفر داره برام بگذاره (آی اس پی یا هرجای که باشه)
ممنون اساتید
با سلام . بنده یک کیس تاور دارم نیاز به کولو در ایران اگر کسی آفر داره برام بگذاره (آی اس پی یا هرجای که باشه)
ممنون اساتید
Gaming Online WorldOFwarcraft : www.Pvpzone.ir
wow,worldofwarcraft.world of warcraft,warcraft,wowserver,wow server,ورد آف وارکرافت,وارکرافت,online games,games,بازی های آنلاین,بازی
مصرف شما دقیقا چیست
چه مقدار پهنای باند نیاز دارید ؟
ر.فارسی / پشتیبانی 24 ساعته / شرکت پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
کار های گیمینگ آنلاین و ویپی اس
Gaming Online WorldOFwarcraft : www.Pvpzone.ir
wow,worldofwarcraft.world of warcraft,warcraft,wowserver,wow server,ورد آف وارکرافت,وارکرافت,online games,games,بازی های آنلاین,بازی
با من در تماس باشید
mtbirir@yahoo.com
دوست کیس تاور یعنی 4 یونیت فضای رک وباید هزینه مولو 4 یونیت را بپردازید
که خیلی اقتصادی نیست.
بهتر هست قطعات رو در شاسی 1 یا 2 یونیت ببندید
مورد استفاده تون چی هست؟
مادربورد سرور چی هست ؟ سپور مایکرو
اگر نیاز به تهیه کیس و قطعات سرور و کولو داشتید می تونیم کمکتون کنیم برای مشورت وراهنامیی نیز می تونید با روش ارتباطی با ما در تماس باشید.
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
تهران --
server+100gb===250000t
1TB=350000t
از لحاظ اقتصادی کلو این سرور 4 یونیتی + هزینه هر یونیت + هزینه آی.پی + هزینه پهنای باند برای شما به صرفه نخواهد بود.
پیشنهاد می شود اقدام به اجاره سرور اختصاصی نمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/f11/105391/
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)