سلام
بهتره پکیج ها رو در whmcs بسازم تا خودش خودکار در whm ساخته بشه ( این طوری پکیج ساخته شده تو قسمت edit package تو whm نیست ! )
با اینکه پکیج ها رو خودم تو whm بسازم بعد تو whmcs از پکیج های ساخته شده استفاده کنم .
سلام
بهتره پکیج ها رو در whmcs بسازم تا خودش خودکار در whm ساخته بشه ( این طوری پکیج ساخته شده تو قسمت edit package تو whm نیست ! )
با اینکه پکیج ها رو خودم تو whm بسازم بعد تو whmcs از پکیج های ساخته شده استفاده کنم .
سلام حتما پکیج ها رو در whm بساز بعد در whmcs معرفیشون کن
یه مشکلی دارو تو whm پکیج و می سازم ولی نمی تونم unlimited کنم حتما باید برم modify اکانت کنم تا unlimited بشه !
یعنی موقع ساخت پکیج شما امکان زدن اون تیکunlimited رو ندارید؟!
مگه میشه!
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
نه زمانی که می خوام پکیج بسازم ندارم ولی بعدا می نونم از منوی modify account اونو unlimited کنم .
منظورم اینه که می خوام مستقیم پکیج بسازم با امکانات نا محدود .
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
درود خسته نباشید
بهتر هست در whm بسازید
اما مورد دیگر به مدیریت سرور بگید قابلیت تعریف نامحدود رو براتون فعال کنه ! گرچه نامحدود دروغی بیش نیست ! راه دیگش اینه مقدار فضا و یا پهنای باند رو تا جایی که میشه 9 بزنید ! میشه همون نامحدود مثل خیلی از دوستانی که دارن این کارو میکنن !
با تشکر از همه دوستان .
اینکه whmcs خودش پکیج و اکانت با هم می سازه ولی تو قسمت اکانت ها هست و تو پکیج ها نیست یعنی کجا می سازه پکیجو ؟!؟!؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)