-
February 5th, 2014, 01:28
اینستاگرام
سلام... دوستان چند وقت پیش اکانت اینستاگرامم یطوری شد که نمیتونستم لایک کنم یا پست و کامنت بزارم هر وقت لایک میکردم ی صفحه ای میومد که ی کد امنیتی ازم میخواست منم وقتی شمارمو میدادم هیچ کدی واسم نمیومد. ..دو اکانت دیگه ساختم بازم همین جوری شد.... الان دیگه با آی پی خودم نمیتونم اکانت بسازم..... حالا ی راه حلی بهم بگید چیکار کنم درست شه؟؟؟؟؟
-
-
February 5th, 2014 01:28
# ADS
-
February 5th, 2014, 01:44
پاسخ : اینستاگرام
درود شمارتون رو حتما باید متفاوت میزدید و به خاطر اصرار های مکرر و عضویت های پشت سر هم حتما آی پیتون بلاک شده
از قند شکن روی گوشیتون استفاده کنید برای عضویت و از یک شماره دیگر برای عضویت استفاده کنید
-
-
February 5th, 2014, 02:00

نوشته اصلی توسط
techgreen
درود شمارتون رو حتما باید متفاوت میزدید و به خاطر اصرار های مکرر و عضویت های پشت سر هم حتما آی پیتون بلاک شده
از قند شکن روی گوشیتون استفاده کنید برای عضویت و از یک شماره دیگر برای عضویت استفاده کنید
ممنون.... ولی امکان داره از بلاک خارج شم؟؟.... البته ی خریت کردم در حد المپیک.. وقتی اکانت دوم ساختم فک کردم با بلاک کردن اکانت قبلی اون پاک میشه!!!حالا امکان داره از بلاک خارج شم؟؟؟
-
-
February 5th, 2014, 02:10

نوشته اصلی توسط
amirberar
ممنون.... ولی امکان داره از بلاک خارج شم؟؟.... البته ی خریت کردم در حد المپیک.. وقتی اکانت دوم ساختم فک کردم با بلاک کردن اکانت قبلی اون پاک میشه!!!حالا امکان داره از بلاک خارج شم؟؟؟
والا از سیاست های ایسنتاگرام خبر ندارم ! ولی به طور کلی هر چند روز یک بار آی پی های بلاک شده آزاد میشن
-
-
February 5th, 2014, 02:16

نوشته اصلی توسط
techgreen
والا از سیاست های ایسنتاگرام خبر ندارم ! ولی به طور کلی هر چند روز یک بار آی پی های بلاک شده آزاد میشن
آقا دمت گرمممممممم....
-
-
February 5th, 2014, 02:22
اینستاگرام تا جایی که من اطلاع دارم آی پی ها رو هر 7 روز یک بار ازبلاک در میاره
-
-
February 5th, 2014, 02:23
عضو انجمن
شماره هم از ایرانسل استفاده کنید
-
-
February 5th, 2014, 12:00
-
-
February 5th, 2014, 13:28
بچه ها من اکانت اولم ی ماه و نیم هست خرابه...... درست میشه؟؟؟؟؟؟؟
-
-
February 5th, 2014, 14:39
درود ..
از قند شکن استفاده کنید ..
موفق باشید ..
-