-
February 3rd, 2014, 16:43
مشکل عدم واریز درخواست دریافت وجه بعد از 5 روز درگاه جی پال - jaypal
با سلام
من الان دو بار درخواست متفاوت دریافت وجه دم در درگاه جی پال از یکیش 5 روز و از یکی 3 روز میگذره هنوز انجام نشده من تا هالا 2 بار به همه ایمیل هاشون ایمیل فرستاده و به همه شماره هاشون تماس گرفتم اما شماره ها که خاموش و ایمیل ها رو هم هیچ جوابی نمی دن -کسی دیگه ای هم این مشکل داره ؟ از کجا باید پیگیری کرد ؟ ممنون
-
تعداد تشکر ها از shopper به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2014 16:43
# ADS
-
February 5th, 2014, 15:04
پاسخ : مشکل عدم واریز درخواست دریافت وجه بعد از 5 روز درگاه جی پال - jaypal
پینوشت
تا الان ۷ روز گذشته پول من که واریز نشده هیچ، ۱۰ بار ایمیل و زنگ زدم هیچ خبری نیست، هیچ کسی هم پیگیر نیست ،لطفا به هم اطلاع بدین که دیگه تو این سایت پول نریزن به هیچ عنوان ، کسی شمای از این آقای سپهر نداره ؟
-
-
February 5th, 2014, 15:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shopper
با سلام
من الان دو بار درخواست متفاوت دریافت وجه دم در درگاه جی پال از یکیش 5 روز و از یکی 3 روز میگذره هنوز انجام نشده من تا هالا 2 بار به همه ایمیل هاشون ایمیل فرستاده و به همه شماره هاشون تماس گرفتم اما شماره ها که خاموش و ایمیل ها رو هم هیچ جوابی نمی دن -کسی دیگه ای هم این مشکل داره ؟ از کجا باید پیگیری کرد ؟ ممنون
سلام
لطفا مدارک تون هم در پست اول بگذارید
-
تعداد تشکر ها ازsardarn به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014, 15:15
-
-
February 5th, 2014, 16:41
بابا شرکت های خیلی بهتری هست برین از اونا سرویس بگیرین همیشه ما باید دنبالشون باشیم
یک درگاه پرداخت اسان هنوز نداره سرویسششون ماهم ازش کوچ کردیم و رفتیم جای دیگه
توی همین انجمن 10بار بهشون نامه زدم میاد میره و جوابی حتی ندادن این رو بهش مشتری مداری نمیگن
ویرایش توسط ULTRAWEB : February 5th, 2014 در ساعت 17:07
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014, 21:27
عضو جدید
دوستان من نه می خوام از کسی طرفداری کنم نه کسی رو محکوم کنم ، ولی به خاطر نیم درصد بالاتر یا پایین ، اسیر واسطه های مختلف نشین . یا از بانک ملت راحت درگاه بگیرید یا از واسطه های شناخته شده و معتبر استفاده کنید.
ریسکی واسطه انتخاب نکنید چون باید پولتون رو بتونین تحویل بگیرید! همون چیزی که واسش زحمت می کشید !
-
تعداد تشکر ها ازsinakhan به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2014, 22:49
بنده ۱ ماه بد از راهاندازی این سایت کار باهاشون شروع کرده بودم تقریبا ۱ سالی میشه همیشه سریع جواب میدادن مشکلی هم هیچ وقت نبود !!! اما الان ۱ ماه که بالغ بر ۱۰ بار ایمیل و تماس و ۱۰۰ جا پیام گذشتم هیچ خبری نیست !! ۲ تا از پرداختم که بیش از ۲۵۰۰۰۰ تومن انجام نشده ، میدونم که یه مشکل software هستش نه این که نه خواسته باشن پرداخت کنن چون همه پرداختها اتوماتیک هست اما هیچ کسی وجود نداره که جوابی بده و این سایت jaypal به امان خداست !!!!!!!!! لذا من همه درگاه هاشونو disable کردم ، پیشنهاد من این که تا برای شما هنوز مشکلی پیش نیومده مثل من که پولتون بره تو هوا جا به جا کنید البته این فقط یک پیشنهاد هست !!!!!
-
-
February 8th, 2014, 15:42
این دوستانی که هنوز دارن با این درگاه jaypal کار می کنن خبری از صاحبش دارن ؟؟؟ به خدا این سایت تو هواست واسه امتحان هم که شده قبل این که مثل من بدبخت بشید یک حالی از پشتیبانی سایت بگیرید ببینید جوابی می دن بهتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر دادن به من هم بگید
-
-
February 8th, 2014, 15:47
عضو جدید
یعنی هیچ کدوم از تلفن هاشون رو جواب نمی دن از 4 روز پیش تا حالا ؟
-
تعداد تشکر ها از sinakhan به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2014, 15:48

نوشته اصلی توسط
sinakhan
یعنی هیچ کدوم از تلفن هاشون رو جواب نمی دن از 4 روز پیش تا حالا ؟
اگر به حرف من اعتماد ندارید خیلی راحت امتحان کتید!!! لطفا همه امتحان کنن این یک موضوع جدی هست
-