سلام
یه قالب وردپرس دارم می خوام اخرین ارسالات انجمن رو بهش اضافه کنم بهترین روش برای این کار چی هست؟ می خوام کمترین منابع برای این کار مصرف بشه
سلام
یه قالب وردپرس دارم می خوام اخرین ارسالات انجمن رو بهش اضافه کنم بهترین روش برای این کار چی هست؟ می خوام کمترین منابع برای این کار مصرف بشه
سلام
از چه انجمن سازی استفاده می کنی؟
در اولین قدم شما باید به مسیر زیر برید و RSS انجمن فعال کنید
تنظیمات اصلی انجمن===>تنظیمات اطلاعات خروجی همه رو روی بله قرار دهید
و ادرسhttp://www.yoursite.com/external.php?type=rss2
رو جهت اطمینان بازخوانی کنید.
در مرحله دوم فایلی که پیوست میکنم دانلود کنید و محتواش در جایی که وردپرس آپلود کردید و فایل های اصلی وردپرس قرار دارد آپلود کنید
فایل های زیر باید آپلود کرده باشید
MTForumsBlock.php
MTForumBlock_row.png
MTForumBlock_button.png
MTForumBlock_row_over.png
MTForumBlock_buttonNarrow.png
MTForumBlock_buttonParrow.png
loader.gif
forum.css
forum.js
در مرحله سوم فایل MTForumsBlock.php را ویرایش نمایید (با استفاده از نرم افزار notepad++ یا ... ) و اطلاعات دیتابیس و ادرس انجمن ویبولتین خود را داخل آن وارد نمایید :
در مرحله چهارم فایل forum.css را ویرایش کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در انتهای خط فایل style.css قالب خود در وردپرس ذخیره کنید (paste کنید ) (wp-content/themes/ghalebe shoma/style.css) و در آخر تغییرات را ذخیره کنید .کد:$gtset = 1; // مقدار 1 براي انتقال به آخرين پست ، تاپيک $Last_New = 20; /// تعداد تاپيک ها براي نمايش $db_server = 'localhost'; // localhost معمولا $db_name = 'HERE'; // نام ديتابيس $db_username = 'HERE'; // نام کاربري ديتابيس $db_password = 'HERE'; // پسورد ديتابيس $forumurl = 'http://YourSite.com/forum/'; // آدرس انجمن
حالا فایل داخل فایل پیوست هست Copy This Code را باز کنید و تمام کد های داخل آن را کپی کنید و در جایی که می خواهید آخرین ارسال ها نشان داده شود بریزید .
مثلا در header.php ، بعضی از قالب ها فایل forum.php داشتند کد ها را داخل این فایل بریزید .
منبع : آموزش نمایش آخرین ارسالات انجمن ویبولتین در وردپرس
فایل ها رو هم همینجا اپ کردم
فایل MTForumsBlock.php رو حتما حتما کد کنید که مهاجم امکان دسترسی به دیتابیس رو نداشته باشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)