-
January 20th, 2014, 11:41
افزایش سرعت بارگذاری سایت با استفاده از تابع flush
سلام .
در این قسمت قصد دارم آموزشی رو بدم که باعث افزایش سرعت لود سایت میشه ! همونطور که میدونید سرعت یکی از مواردی هست که گوگل مد نظرش هست پس هرچی سرعت لود بالاتری داشته باشیم بیشتر تو چشم گوگل خواهیم بود !!
برای استفاده از این تابع در مدیریت محتواهای وردپرس و ویبولتین به این صورت عمل مکنیم :
دوستانی که از وردپرس استفاده می کنند،کافی است فایل header.php موجود در پوشه قالب خود را باز کنند و این کد را اضافه نمایند.
وردپرس:
کد PHP:
</head>
<?php flush(); ?>
<body>
کاربران وی بی برای اعمال این باید از جست و جوی قالب ها این و جست و جو کنن headinclude و تهش کد زیر رو اضافه کنند.
ویبولتین:
کد PHP:
<?php flush(); ?>
منبع : سئو موز
-
تعداد تشکر ها ازboy_evil به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2014 11:41
# ADS
-
January 20th, 2014, 18:18
پاسخ : افزایش سرعت بارگذاری سایت با استفاده از تابع flush
شما خودتون امتحان کردید؟ این تگ دقیقا چیکار میکنه؟
-
تعداد تشکر ها از lkmew به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2014, 18:47

نوشته اصلی توسط
lkmew
شما خودتون امتحان کردید؟ این تگ دقیقا چیکار میکنه؟
بله استفاده کردم !
دوست عزیز منبعی که اینو من ازش برداشتم خیلی خیلی معتبر هست !! خیلی معروفن دیگه سئو موز همه میشناسن !
کار دقیقشو نمیدونم اما فکر کنم هنگام لود صفحه توابع اضافی نگه میداره اول ضروری هارو لود میکنه که زودتر بارگزاری بشه !
-
-
January 20th, 2014, 18:50
بر روی وردپرس اعمال کردم تفاوت چندانی نکرد.
-
تعداد تشکر ها از namesis R به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2014, 18:58

نوشته اصلی توسط
namesis R
بر روی وردپرس اعمال کردم تفاوت چندانی نکرد.
من ویبولتین تست کردم خوب جواب داد !!! البته فکر کنم بستگی به کد های قالبتون هم داره
-
-
January 20th, 2014, 19:02
عضو انجمن
نتیجه داره اما نه به اون صورت
راستی یه کدی بود برای وردپرس و دیگر سایتها که داخل فایل .htaccess گذاشته میشه و سرعت سایت میره بالا اون کد کسی داره ؟
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت
Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
-
تعداد تشکر ها از sarv-it به دلیل پست مفید