سلام به همه دوستای عزیزم
به تازگی تصمیم گرفتم یه حرفه رو به صورت تخصصی دنبال کنم و می خوام برم توی اون زمینهآموزش های لازم رو ببینم و پایه و اساس زندگیم رو روی اون زمینه بزارم می دونم که خیلی ها مثل بنده
سر درگم هستن و هنوز راه زندگیشون رو پیدا نکردن امیدوارم این تاپیک به اون ها هم کمک کنه
حرفه هایی که خودم مد نظرم هست اینا هستن لطفا از نظر میزان درآمد ، آینده شغلی ، مشکلات احتمالی که امکان داره برام به وجود بیاد راهنماییم کنید توی این انجمن کسایی رو دیدم که واقعا متبحر هستن توی
حرفه ی خودشون از همه خواهش می کنم که بیان و نظر بدن و اگه حرفه ی بهتری رو سراغ دارن اینجا بیان کنن
زمینه هایی که خودم در نظر گرفتم و خیلی کلی عنوان می کنم چون هر کدوم زیرمجموعه هایی دارن و بقیه راهنمایی ها رو میسپارم به شما که مثلا فلان بخش از فلان حرفه خیلی مناسبتره یا ...
قبل از همه از علاقه ی خودم هم بگم ، چون خودش شرط مهمیه ، من خودم به شخصه علاقه ی زیادی به حرفه های گرافیکی دارم خیلی علاقه ای به برنامه نویسی ندارم ولی خوب شما در کل نظر خودتون رو بگید و صرفا به علاقه شخصی من اکتفا نکنید
هک و امنیت ، گرافیک کامپیوتری ( طراحی لوگو و کلا حرفه های از این قبیل ، انیمیشن سازی ( دو و سه بعدی) ، جلوه های ویژه ،و... ) ، طراحی سایت ( کد نویسی ، طراحی قالب ، سئو و.... ) برنامه
نویسی (java , C ,php و... یا هر حرفه ای که به نظر شما آینده خوبی داره و پول خوبی توش هست
با سپاس از همتون