سلام
دوستان میخواستم بدونم چطور میتونم یه اپلود سنتر مثل اپلود بوی و 4شیرد و اینا راه اندازی کنم؟
چه چیزایی لازم دارم؟
سلام
دوستان میخواستم بدونم چطور میتونم یه اپلود سنتر مثل اپلود بوی و 4شیرد و اینا راه اندازی کنم؟
چه چیزایی لازم دارم؟
سلام
1 - سرور مجازی با ظرفیت هارد مورد نظر خودتان با ترافیک بالا و سرعت آپلود و دانلود بالا
2 - اسکریپت مخصوص این کار مثل اسکریپت سایت خود من Upload Files - Sarina File Center
3 - همت و پشتکار بالا
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
اسکریپتی که من استفاده می کنم yetishare با تمام پلاگین های آن مثل image viewer است.
هارد بستگی دارد چه چیزهایی را می خواهید برای دانلود بگذارید و به نظر خودتان بستگی دارد.
سی پنل یا دایرکت ادمین هر دو می تواند باشد ، اگر هم راه اندازی سرور بدون کنترل پنل هم بلد باشید حتی نیاز به هیچکدام از آنها هم نیست.
اطلاعات چی نیاز دارید؟
جستجو کنید اما فکر نمی کنم باشد.موضوع راه اندازی سرور بدون نیاز به کنترل پنل نیاز به دانش بالایی دارد و در حقیقت از چند مبحث جدا از هم تشکیل شده است.مثل راه اندازی dns و php و apache و ... روی سرور
در صورتیکه دوست داشتید از 0 تا 100 راه اندازی آپلود سنترتان را می توانم انجام دهم.(این به معنای این نیست که راهنمایی نخواهم کرد و صرفا می خواهم شما خرید کنید.هر سوالی دارید بپرسید ، خوشحال می شوم راهنمایی کنم.)
زاه اندازی بدون کنترل پنل یعنی اینکه یعنی شما تمامی موارد موردنیاز یک سرور رو بصورت دستی نصب کنی
مثل دی ان اس سرور اف تی پی سرور و دیتابیس و وب سرور و تنظیم کنی توی انجمن نیست ولی مقاله نصب
خارجی زیادی هست برای مثال بزن how to installl ftp on ubuntu توی گوگل مقالش میاد و سایرموارد
یبار اپاچی نصب کرده بودم اما زیاد یادم نیست
اپاچی خالی این امکان رو میده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)