سلام دوستان
هاست وارز کی سراغ داره که از همه نظر خوب باشه کیفیت | قدرت | امنیت | قیمت | سرعت و از همه مهمتر بتونه پشتیبانی خوبی داشته باشه !!
من منتظرم با تشکر
سلام دوستان
هاست وارز کی سراغ داره که از همه نظر خوب باشه کیفیت | قدرت | امنیت | قیمت | سرعت و از همه مهمتر بتونه پشتیبانی خوبی داشته باشه !!
من منتظرم با تشکر
سلام
دوست عزیز ما نزدیک به 2 سال در زمینه وارز فعالیت میکنیم
از ایران ترکیه هلند و چند کشور دیگر سرویس های فول وارز به کاربران ارایه میکنیم برای نصب برنامه های نال شده
کیفیت و سرعت سرویس های ما با وجود 100% وارز ساپورت بودن دیتاسنتر تقریبا از تمام سرویس های ارایه شده بالاتر بوده و میتوانید با خیال اسوده سروی سهای نال شده نصب کنید
لینوکس وارز با کنترل پنل Direct Admin Afagh hosting
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
اگر جاییی رو میشناسید که cpanel بهتون با ادعای 100% وارز بودن میده به من ریپورت بدید تا سریعا به دیتاسنترشون اطلاع بدم ببینید در کمترین زمانی سرور بسته میشه
منظورم اینه که سرور اگر وارز باشه امکان نصب cpanel رو نداره .
صحبتی دوستانه با شما و بعضی از همکاران بود که فکر میکنن روی سرور وارز سیپنل میتونن کنن.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام
دوست عزیز من اصلاع کامل از هاست و این چیزا ندارم واسه همین این تاپیک رو زدم !!
اگه تو جابه جای به مشکل بر نمی خورید به من هیچ فرقی نداره دایرکت یا سی پانل !!
فقط شنیدم که تو حجم بالای دیتابیس به مشکل بر میخوره و تو جابه جایی هم همینطور
به هر حال من رو سی پانلم و منتظر جواب شما با تشکر
ببینید مشکل انتقال نیست.ما دیتابیس 3 گیگابایتی هم منتقل کردیم.
بحث این هست که سرور وارز نمیتونه cpanel داشته باشه چون خلاف قوانین هست. سرور وارز هیچ قانون و ... نداره.
ما میتونیم سرورمون رو به cpanel تغییر بدیم اما مشکلات فراوانی پیش میاد.
بعد از 2 سال کار در زمینه وارز اطمینان داشته باشید سرویس های directadmin و kloxo مشکلی با وارز و ایران ندارند. از هر سرویس دهنده ای که سرویس میگیرید دقت کنید یکی از مواردی که وارز بودن را تایید میکنه استفاده نکردن سرویس دهنده از cpanel هست. در غیر این صورت این سرویس 100% وارز نیست/
من میتونم از سرور های وارزمون در ایران ترکیه و ... بهتون سرویس بدم اما نباید وب سایت شما دانلود و اپلود باشد. اما بازدید بالا مشکلی نیست.
با تشکر
سلام
سی پی یو xeon3220
پورت 1 گیگابیت
چه مقدار فضا نیاز دارید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)