سلام
دوستان من برای سایتم سیستم vip راه اندازی کردم ولی الان به مشکل خورده و لینک ها رو از حالت پسورد داره در اورده و به صورت رایگان لینک میده.
کسی بلده با iis کار کنه ؟
میتونم هزینه دستمزد هم پرداخت کنم
سلام
دوستان من برای سایتم سیستم vip راه اندازی کردم ولی الان به مشکل خورده و لینک ها رو از حالت پسورد داره در اورده و به صورت رایگان لینک میده.
کسی بلده با iis کار کنه ؟
میتونم هزینه دستمزد هم پرداخت کنم
ویرایش توسط S.I.S : December 31st, 2013 در ساعت 14:18
جدیدا چه چیزایی رو تغییر دادید ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
هیچی
واقعا تحجب میکنم
هیچی
فقط رفتم تو iis برنامه worker proccesses باز کردم بعد اومدم بیرون بعد از مدتی متوجه شدم لینک ها به اصطلاح رایگان شده. الانم نمیدونم باید چیکار کنم اون شخصی که این نرم افزارو برام کامفیگ کرده الان جواب نمیده میگه سایت شما موزیکه مشکل شرعی داره :| حالا من موندم چیکار کنم
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
اوکی ممنون منتظر میمونم
نمیدودی حدودا چه موقع آنلاین میشه معمولا ؟
یه افضونه هست به اسم helicon که روی iis هست یکیو میخوام بلد باشه با این کار کنه
آقا ی سوال دارم
چی شده همه یهو مشکل با iis پیدا کردن ؟!
امروز 2 نفر پ خ دادن
4 نفر بهم زنگ زدن یک نفر هم تو یاهو پیام داد
خبری شده ؟!
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
سایتش چیه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)