دوستان من یه سوال فنی دارم .سایت های مثل کلوب یا سیستم هایی که اسکریپت خصوصی دارند با چه زبان ونرم افزار هایی نوشته میشوند.
دوستان من یه سوال فنی دارم .سایت های مثل کلوب یا سیستم هایی که اسکریپت خصوصی دارند با چه زبان ونرم افزار هایی نوشته میشوند.
کلوب با php و mysql نوشته شده است.
کلوب با php نوشته شده اما mysqlاش رو شک دارم .
نسخه های قبلی با فریم ورک زند نوشته شده بود این نسخه جدیدشون رو نمیدونم .
Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
دوست عزیز من میخام اسکریپت نویسی یاد بگیرم. تا هر سیستمی بتونم طراحی کنم.مثلا یه سیستم وبلاگ دهی یا یه فروشگاه اینترنتی یه سایت ساز وخیلی چیزا.طی تحقیقات گسترده ای که کردم فهمیدم اسکریپت نویسی با phpبهتره چون فشار کمتری به سیستم میاره.در ضمن من دریم ویور بلدم .دریم ویور هم که میدونید برنامه نویسی باهاش راحته. ولی من میخام بد ونم مثلا یه سیستم وبلاگ نویسی را چطوری طراحی کنم؟...
خدا بهت رحم کنه کامران جان...
سلام ، احتمالا شما دنبال یک محیط توسعه هستید .
با عرض معذرت باید ناامیدتون کنم
اگر میخواهید با پی اچ پی کار کنید باید سورس بنویسید.
به طور مثال سورس یک سرویس وبلاگدهی حدودا 2 تا 4 هزار خط کد دستور لازم خواهد داشت .
دانش برنامه نویسی ، نیاز به مطالعه فشرده و به روز داره و اگر همت بلندی داشته باشید طی دو یا سه سال به این توانایی دست خواهید یافت که بتونید سرویس وبلاگ دهی در حد معمول پیاده سازی کنید .
توکل به خدا و همت بلند ، شروع کنید .
دوستان من سوالم را واضحتر میخام بیان کنم.من میخام طراح سایت بشم.جوری که مشتری هرسایتی را که خواست بتونم براش طراحی کنم.دانلود سنتر.سایت ساز.وبلاگ دهی...یعنی هرچی که مشتری خاست.وبهترین وقویترین نرم افزار برنامه نویسی هم دریم ویور هست که از html5وcss3پشتیبانی میکنه.من دریم ویور را بلدم وکار باهاش خیلی راحته ونیاز به کدنویسی نیست.ولی میخام بدونم حالا من اگه بخام یه سایت مثل یه سیستم وبلاگ دهی طراحی کنم.باید چی کار کنم.؟
ویرایش توسط admine : December 26th, 2013 در ساعت 21:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)