موقع ستل دستی از ما یک order id و یک شماره رسید دیجیتالی می خواد. در صورتیکه برای تراکنش های کامل نشده هیچ کدوم از اینارو نمیده پس ما چجوری ستل دستی بزنیم ؟؟؟؟؟
موقع ستل دستی از ما یک order id و یک شماره رسید دیجیتالی می خواد. در صورتیکه برای تراکنش های کامل نشده هیچ کدوم از اینارو نمیده پس ما چجوری ستل دستی بزنیم ؟؟؟؟؟
البته به این شماره 02127312731 زنگ بزنید وبهشون شماره کارت بدین و شماره سفارش و شماره پیگیری بهتون میدن
عذر میخام من هر چی توی این تاپیک و جاهای دیگه تو اینترنت جست و جو کردم چیزی راجع به فراموشی رمز عبور قسمت مدیریت چیزی نگفته .
کسی میدونه چه جوری باید برای پسورد از یاد رفته اقدام کنیم ؟
البته من پسورد رو درست وارد میکنم ولی ارور زیر رو بهم میده ( domain.com/back )
"نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است."
تنها راهش براي تغيير رمز مديريت سايت اينه كه از طريق پي اچ پي ادمين هاست نسبت به تغيير رمز اقدام كنيد
كه بايد كمي از برنامه نويسي سر رشته داشته باشيد
در صورت تمايل مي توانيد از طريق ايدي ياهو mrp.mohammadreza با هم صحبت كنيم
دوستان توجه نماييد
تغيير رمز ورود به مديريت سايت از طريق پي اچ پي ادمين هاست امكان پذير است
و نحوه گفتن آن براحتي امكان پذير نيست ، زيرا بايد نحوه كار با پي اچ پي ادمين را بلد باشيد و نيز چون پسورد كد شده است ، بايد كد كلمه رمز را داشته باشيد يا آشنا به برنامه نويسي باشيد
كه در آينده نحوه كامل تغيير رمز ، در صورت فراموشي را آموزش خواهيم داد؟
ویرایش توسط saitebartar : July 4th, 2012 در ساعت 17:59
سلام به تو دوست من » قويترين سامانه هوشمند پيام كوتاه با پنل رایگان + افزونه ها
جهش در فروش كالا و خدمات با پيامك تبليغاتي ـــــــ bartarnovin.ir ـــــــ تغيير را احساس كنيد
دوستان کسی با ماژول پارسیان مشکلی نداره؟؟
من پلاگین pec24 رو نصب کردم و کد مرچنت هم وارد کردم اما خطا میزنه و شماره خطا هم نمیده
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
تماس گرفتم پشتیبانی فنی درگاه پارسیان گفتن که چون سرور شما خارج از کشوره باید pecco24 استفاده کنید.اما پلاگشن pecco24 رو هم زدم اما موفق به اتصال نشدم و خطا (بدون شماره) میده.
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
www.File********
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)