موقع ستل دستی از ما یک order id و یک شماره رسید دیجیتالی می خواد. در صورتیکه برای تراکنش های کامل نشده هیچ کدوم از اینارو نمیده پس ما چجوری ستل دستی بزنیم ؟؟؟؟؟
سلام
درمواقعی که اطلاعات پرداخت رو ندارید می توانید به بانک اطلاع دهید و درخواست ستل کنید
عذر میخام من هر چی توی این تاپیک و جاهای دیگه تو اینترنت جست و جو کردم چیزی راجع به فراموشی رمز عبور قسمت مدیریت چیزی نگفته .
کسی میدونه چه جوری باید برای پسورد از یاد رفته اقدام کنیم ؟
البته من پسورد رو درست وارد میکنم ولی ارور زیر رو بهم میده ( domain.com/back )
"نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است."
تماس گرفتم پشتیبانی فنی درگاه پارسیان گفتن که چون سرور شما خارج از کشوره باید pecco24 استفاده کنید.اما پلاگشن pecco24 رو هم زدم اما موفق به اتصال نشدم و خطا (بدون شماره) میده.
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
تماس گرفتم پشتیبانی فنی درگاه پارسیان گفتن که چون سرور شما خارج از کشوره باید pecco24 استفاده کنید.اما پلاگشن pecco24 رو هم زدم اما موفق به اتصال نشدم و خطا (بدون شماره) میده.
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
تو ماژول فریر پورت برای وب سرور جدید پارسیان تعریف نشده . با اینکه بنده به سازنده ایمیل زدم اما ظاهرا هنوز ایشون ماژول رو تصحیح نکرده . به هر حال من ماژول سالم رو اینجا اتچ میکنم هر کی نیاز داشت استفاده کنه .
تو ماژول فریر پورت برای وب سرور جدید پارسیان تعریف نشده . با اینکه بنده به سازنده ایمیل زدم اما ظاهرا هنوز ایشون ماژول رو تصحیح نکرده . به هر حال من ماژول سالم رو اینجا اتچ میکنم هر کی نیاز داشت استفاده کنه .
ممنون دوست عزیز.بله پلاگین شما درسته و جواب میده.(البته برای من خطای 22 میزنه که گفتن باید 24ساعت صبر کنی تا ادرس شما به pecco24 تغییر بدیم
باسپاس از همکاری شما.
جناب freer نیز لطف کنن این پلاگین رو در سایتشون قرار بدن.
عذر میخام من هر چی توی این تاپیک و جاهای دیگه تو اینترنت جست و جو کردم چیزی راجع به فراموشی رمز عبور قسمت مدیریت چیزی نگفته .
کسی میدونه چه جوری باید برای پسورد از یاد رفته اقدام کنیم ؟
البته من پسورد رو درست وارد میکنم ولی ارور زیر رو بهم میده ( domain.com/back )
"نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است."
تنها راهش براي تغيير رمز مديريت سايت اينه كه از طريق پي اچ پي ادمين هاست نسبت به تغيير رمز اقدام كنيد
كه بايد كمي از برنامه نويسي سر رشته داشته باشيد
در صورت تمايل مي توانيد از طريق ايدي ياهو mrp.mohammadreza با هم صحبت كنيم
دوستان توجه نماييد
تغيير رمز ورود به مديريت سايت از طريق پي اچ پي ادمين هاست امكان پذير است
و نحوه گفتن آن براحتي امكان پذير نيست ، زيرا بايد نحوه كار با پي اچ پي ادمين را بلد باشيد و نيز چون پسورد كد شده است ، بايد كد كلمه رمز را داشته باشيد يا آشنا به برنامه نويسي باشيد
كه در آينده نحوه كامل تغيير رمز ، در صورت فراموشي را آموزش خواهيم داد؟
ویرایش توسط saitebartar : July 4th, 2012 در ساعت 17:59
سلام به تو دوست من » قويترين سامانه هوشمند پيام كوتاه با پنل رایگان + افزونه ها
جهش در فروش كالا و خدمات با پيامك تبليغاتي ـــــــ bartarnovin.ir ـــــــ تغيير را احساس كنيد