صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 56789
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 84 , از مجموع 84

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

عضو انجمن iranwebshop آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    598
    تشکر تشکر شده 
    162
    تشکر شده در
    119 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    واقعا خیلی متاسفم واسه هر 2 تاتون که 1 فکر نمیکنید که من اگه امکانش بود کد انتقال بدم . میدادم !! چرا پول پس بدم !! ولی شما 2 نفر هم پول نا حقی به شما پس دادم و این همه زبونتون درازه.
    شما هی مدرکی واسه گفت ها نداشتی ها !!
    کسی که بخواد واسه کانفیگ 1 ت خرج کنه نمیره سرور های دستکاپ هتزنر رو بگیره . اون هایی دنبال سرور مفت هستند میرن سمت هتزنر. تازه کار ها میرن سر هتزنر که سرویس های ارزون بدن !!
    http://www.webhostingtalk.ir/f41/60263/ شما انگاری این تاپیک رو نخوندید کامل !! نگران نباش شما هم بزودی سرورت بدون اطلاع بسته میشه .
    اگه عدم پرداخت بود تمامی سرور ها الان بسته بود . الان سررور شما نزدیک به 36 روز هستش که بازه !!!
    دلیل های بی اعتباری من از نظر شما عدم تمدید cpanel به موقع شما بود . که من بهتون گفتن cpanel رو از یک جای دیگه تهیه کنید . خودتون نخواستید !!! iranwebshop

در مورد تین که هر 2 یک نفر بودین . عرض کردم فکر میکردم از همان اول ایشون هستند و از شما که صاحب یه شر کت هستی همچین انتظاری نداشتم . حتی 1% هم احتما ندادم . واسه 40 ت این همه دروغ بگی !
    من دروغ نگفتم و سوء تفاهم شده بود . اونقدر مرد هستم که از ایشون معذرت بخوام. اخه توی این زمونه همه واسه پول عین زن ها حاظر هستند . دروغ بگن.

در مورد ماجرای سایت فقط چند جدول و عکس استفاده شده !! من طراح سایت نیستم که و مستقیما اطلاع نداشتم. بعد اینکه مشتری ما شدی و سایت شما رو دیدم ، فهمیدم این طراح ما از جدول های سایت شما استفاده کرده و منم هم سریعا به شما گفتم : اقی فرید ، ما از چند جدول موجود در سایت شما استفاده کردیم ما رو حلال کنید یا خواستی پاکش میکنم !! شما هم گفتی مورد نییست بابا حرفشم نزن . حلال !!!!
    الان اونقدر ادم کثیفی هستی که داری از این میخوایی سوء استفاده کنی !! اگه مورد بود چرا همون روز که بهت گفتم میگفتی راضی نیستم . میگفتم طراحمون پاکش میکرد !!!

هر 2 شما فقط حرف زدید !!! خوب مدرکی هم نداشتید ؟؟؟ هر 2 شما برای پول تو سایت ما التماس کردین از ما تعریف کردین که پول شما برگشت داده بشه . بعد دریافت پول این وضع شماست ..

اقای هادی قنبری

برای همه ثابت شده شما ادم بی اعتبار و دروغ گو بی مسئولیت و بی وجدانی
    به تعهدات خودتون عمل نکردید
    پول مردم رو طبق حرف خودتون هم پرداخت نکردید
    شما تلفنتون رو جواب نمیدید
    حتی یک ادرس و تلفن ثابت هم در سایتتون نزاشتید
    چرا شما که ادعا دارید شرکت ثبتی هستید نباید تلفن و دفتر کار و چند کارمند داشته باشه و فقط یک موبایل داشته باشه که اونم جواب نده شاید همان روزهای اول ثبت شرکت خودتون رو منحل کردید و تنها خواستید از اسم اون سوئ استفاده کنید
    شماره حساب شما به عنوان یک شخص حقیقی هست برای دریافت و پرداختهای خودتون و شرکتهای سهامی خاص یا محدود یا عام شماره حساب با نام شرکت رو میدن و با حساب شرکت کار میکنند دقیقا مشخص هستی که شما تنها از اسم شرکت و پرداخت انلان اون سو استفاده میکنید

شما از فرصت یک ماه نیم هتزنر برای عدم پرداخت حواله سوء استفاده کرددید و عملا هتزنر سرورها رو در این مدت مسدود نمیکنه حتی ممکنه تا دو ماه هم سرورها مسدود نباشه و پول خیلی ها رو برای خودتون برداشتید
    وقتی دیدید قیمت ارز داره بالا میره گفتید فرشت مناسبی هست و 100 تا سرور هز سرور هم 500 تومان براییک ماه به شما پرداخت کنه میشه 50 میلیون تومان
    حقیقت برای همکاران روشنه شما جا زدید و عرضه نداشتید با هتزنر کار کنید و بهانه اوردید و از اب گل الود سوئ استفاده کردید

همکاران شما هیچ مشکلی با هتزنز ندارن و به دیگران سرویس میدن وحتی در سایتهاشون سرویسهای جدید هتزنر رو هم درج کردند

شما وجدان و اخلاق حرفه ای کاری ندارید
    شما دیگه در این انجمن ابروی ندارید که بخواهید از خودتون دفاع کنید
    وقتی میگید ما پول حواله کردیم پس چرا میاید پول ملت رو نصف میدین اگر پرداخت کردید نباید بدین حتی با این وضع خراب ارز در اون روزها باید از مشتری طلب کار هم باشید اما چون پولی پرداخت نکردید و مشتری اصرار میکنه مجبور میشید برای شکایت نکردن مشتری بخشی از پولشو پرداخت کنید تا شاکی نباشه
    شما اگر راست میگی بیایید ثابت کنید به هتزنر حواله کردید و بعد از حواله پول بخشی از پول مردم رو پس دادید اما هیچ وقت این مدرک رو رو نکردید شاید نتونستید هنوز با فتوشاپ یا کارل اون مدرک رو جعل کنید

من نمیخواستم به اینجا کشیده بشه اما برای اینکه شما خیلی پر رو هستید و بی شرمانه توهین میکنید

من هر کاری میکنم که دیگه نتونید از اعتماد مردم سوء استفاده کنید

شما با بد کسی طرف شدید بعدا که منو شناختید به التماس میفتید همونطور که دیشب در پیغامهای خصوصی التماس میکردید که مطالب تاپیک ها رو حذف کنم

من 5 سال پیش هم از یک نفر مثل شما در هلسینکی فنلاند شکایت کردم و وقتی به ایران اومد نهادهای امنیتی در فرودگاه پاسپورت اون رو گرفتند و به التماس افتاد و کلی دردسر کشید تا تونست از ایران خارج بشه تا حالا به پیچ و خم دادگاه های ایران فکر کردید؟

من 3 سال پیش هم یک جوجه هکر رو که مطلبی در سایت یکی از مشتریان دولتی درج کرده بود رو ازش شکایت کردم و هنوز سند منزلشون گیر هست و نتونسته سند رو ازاد کنه

من دقیقا میدونم باید با شما چی کار کنم شاید هم شما را با حکم قرار روانه زندان کردم تا اب خنک بخورید و در اونجا فکر کنید و وجدان خواب شما بیدار بشه

من از شما به پلیس فتا شکایت میکنم و در بخش جرایم رایانه ای آگاهی اصفهان برای شما پرونده ای درست میکنم اونها خودشون حکم نیابت میگیرن و به اداره اگاهی منطقه شما میفرستن با مدارک کتبی و ریز کلیه پرداختها تا خود مسئولین بصورت غیابی شما رو احظار کنند و این کلاهبرداری و سوء استفاده از اعتماد مشتری و اسم شرکت رو پیگیری کنند حد اقال این کار هم اینه که شما کلی باید دوندگی کنی تا از این دردسر خلاص بشی

وقتی اسم و شماره پرونده شما در لیست افراد کلاهبردار اگاهی ثبت شد اون موقع دیگه نمیتونید هیچ کجای ایران از این کارها بکنید من حساب پرداخت شتاب شما رو هم گزارش میدم و مسدود میکنم و شما باید نماد اعتماد دریافت کنید و چون باید ادرس و تلفن ثابت و 7 خان رستم رو طی کنید عملا دیگه نمیتونید این درگاه رو داشته باشید و نتیجه این کارتونو خواهید دید.

کاربرانی که این تاپیک رو مشاهده میکنند باید متوجه بشن با چه ادم دو رو و کلاهبردار بی وجدانی سر کار دارند خیلی مواظب باشید ما این تجربه رو داشتیم و بابت این تجربه ضرر های روحی و مالی پراخت کردیم

این حرفها تنها برای عبرت شما هست تا مواظب افراد سود جو و فرصت طلب باشید

حالا دوباره با کمال پررویی بیا و بگو من افر دارم پولاتونو بدید من براتون سرور میگیرم
    ویرایش توسط iranwebshop : November 8th, 2012 در ساعت 14:39
    پشتیبانی و مشاوره در تلگرام - 09133135582
    طراحی وب - هاستینگ - درج آگهی

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

قنبری آدم نفهم
    کارت به اینجا رسیده دونه دونه سرورهای و کنترل پنلهای مارو ریپورت به دیتاسنتر و سی پنل میدی؟
    ببین من چطوری پیگیر اوضاع میشم

عضو انجمن iranwebshop آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    598
    تشکر تشکر شده 
    162
    تشکر شده در
    119 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abc نمایش پست ها
    قنبری آدم نفهم
    کارت به اینجا رسیده دونه دونه سرورهای و کنترل پنلهای مارو ریپورت به دیتاسنتر و سی پنل میدی؟
    ببین من چطوری پیگیر اوضاع میشم
    هیچ مشکلی نیست من منتظر هستم مشکلی پیش بیاد اگر این کارو کرد ما هم دقیقا همین کار رو با اون انجام میدیم و دقیقا میدونم باید چی کار کنیم
    ویرایش توسط iranwebshop : November 8th, 2012 در ساعت 14:50
    پشتیبانی و مشاوره در تلگرام - 09133135582
    طراحی وب - هاستینگ - درج آگهی

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

چنانچه مشکلی دارید از طریق بخش انتقادات و پیشنهادات میتونید تاپیک باز کنید و مشکل خودتون رو بیان کنید:
    http://www.webhostingtalk.ir/f129/
    قفل شد ...
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

6. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 56789

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)