واقعا خیلی متاسفم واسه هر 2 تاتون که 1 فکر نمیکنید که من اگه امکانش بود کد انتقال بدم . میدادم !! چرا پول پس بدم !! ولی شما 2 نفر هم پول نا حقی به شما پس دادم و این همه زبونتون درازه.
شما هی مدرکی واسه گفت ها نداشتی ها !!
کسی که بخواد واسه کانفیگ 1 ت خرج کنه نمیره سرور های دستکاپ هتزنر رو بگیره . اون هایی دنبال سرور مفت هستند میرن سمت هتزنر. تازه کار ها میرن سر هتزنر که سرویس های ارزون بدن !!
http://www.webhostingtalk.ir/f41/60263/ شما انگاری این تاپیک رو نخوندید کامل !! نگران نباش شما هم بزودی سرورت بدون اطلاع بسته میشه .
اگه عدم پرداخت بود تمامی سرور ها الان بسته بود . الان سررور شما نزدیک به 36 روز هستش که بازه !!!
دلیل های بی اعتباری من از نظر شما عدم تمدید cpanel به موقع شما بود . که من بهتون گفتن cpanel رو از یک جای دیگه تهیه کنید . خودتون نخواستید !!! iranwebshop
در مورد تین که هر 2 یک نفر بودین . عرض کردم فکر میکردم از همان اول ایشون هستند و از شما که صاحب یه شر کت هستی همچین انتظاری نداشتم . حتی 1% هم احتما ندادم . واسه 40 ت این همه دروغ بگی !
من دروغ نگفتم و سوء تفاهم شده بود . اونقدر مرد هستم که از ایشون معذرت بخوام. اخه توی این زمونه همه واسه پول عین زن ها حاظر هستند . دروغ بگن.
در مورد ماجرای سایت فقط چند جدول و عکس استفاده شده !! من طراح سایت نیستم که و مستقیما اطلاع نداشتم. بعد اینکه مشتری ما شدی و سایت شما رو دیدم ، فهمیدم این طراح ما از جدول های سایت شما استفاده کرده و منم هم سریعا به شما گفتم : اقی فرید ، ما از چند جدول موجود در سایت شما استفاده کردیم ما رو حلال کنید یا خواستی پاکش میکنم !! شما هم گفتی مورد نییست بابا حرفشم نزن . حلال !!!!
الان اونقدر ادم کثیفی هستی که داری از این میخوایی سوء استفاده کنی !! اگه مورد بود چرا همون روز که بهت گفتم میگفتی راضی نیستم . میگفتم طراحمون پاکش میکرد !!!
هر 2 شما فقط حرف زدید !!! خوب مدرکی هم نداشتید ؟؟؟ هر 2 شما برای پول تو سایت ما التماس کردین از ما تعریف کردین که پول شما برگشت داده بشه . بعد دریافت پول این وضع شماست ..