-
March 20th, 2016, 01:32
عضو انجمن
پاسخ : منبع درامد یک سایت دانلود در چیست؟
هزینه سرور های سایتهای دانلود بزرگ رایگانه و اسپانسری دارن مثل آسیاتک که همشون رو گرفته زیر بال و پر خودش
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
March 20th, 2016 01:32
# ADS
-
March 20th, 2016, 02:03

نوشته اصلی توسط
ahmadreza2181
سلام دوست عزیز من با حرف شما کاملا مخالفم بعضی ها هستند مثل مهندس طلوعی که دارند ماهانه از اینترنت میلیاردی کار می کنند شما همین سایت پی سی دانلود که میگید 500 هزار تومن در میاره این سایت داره برای یک بنر تبلیغاتی یک ماهه حد اقل 2000000تومن میگره تبلیغات پاپ اپ بالای 3000000تومن است برای پست ثابت تبلیغاتی هفته ای دو میلون مگیره نویسنده هاش دارن ماهی دو مبلون میگیرن این سایت حد اقل 60 یا 70 میلون حد اقل کسب در امد دارن الان اگر کسب بخواد سایت پی سی دانلود بخر باید بالای 10 میلیارد حد اقلش پول بده این تفکر اشتبه شماست که فکر می کنید کسب در امد از اینترنت یک بچه بازی من خودم یک فروشگاه فایلی دارم با یک فروشگاه بازایابی از سبز گستر و نویسندم در سایت مجله ریتساس دارم ماهانه سه چهار میلون در میارم با روزی پنج ساعت کار و فقط ماهانه 90 هزار تومن پول اینترنت می دم و فوقشم دویست سیصد هزار تومن پول برق و بقیه پول برای خودم همونقدرم پول زیادی الان مهندس طلوعی مغز متفکر اقتصاد ایران اونم در تجارت الکترونیک سایت دی جی کالا الان پر بازدید ترین سایت ایران در گوگل و الکسا هست و روزانه داره بالای 10 میلیارد کسب در امد می کنه الان منخودم 14 سالمه دارم کسب در امد میلونی از اینترنت می کنم خیلی از کارم رازیم شما هنوز با اینترنت اشنایی ندارین دارین این حرف ها را می زنید
با تشکر احمدرضا ملاحسینی
سلام، قکر نمیکنید زیز خاکی بالا آوردید؟! تاپیک مربوط به دو سال پیش عزیز
-
-
March 25th, 2016, 18:03

نوشته اصلی توسط
skysms
سلام به همگی
میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
به غیر از تبلیغات و پاپ اپ
یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
مرسی
فقط تبلیغاته به غیر از اون جور دیگه ای هم مگه میتونه یک سایت دانلود دارمد کسب کنه.......؟
-
-
March 25th, 2016, 18:40
عضو انجمن
من با اینکه سن کمی دارم اما حدود ۱۰ سال توی این زمینه فعالیت کردم و همیشه هم شکست رو تجربه کردم. بسیار شکست خوردم یا به قول دوستان بسیار تجربه کسب کردم
بزارید تعدادی از روش ها رو بگم:
۱- تبلیعات بنری که معمولا درامدش واسه وب سایت های برتر ایران (جز ۱۰۰۰ سایت برتر) درامد خوبی داره
۲- تبلیعات لینک های فالو و نوفالو که این اواخر درامدش خوب شده
۳- درامد حاصل از تبلیغات پاپ آپ که درآمد بسیار بالایی داره (واسه یه سایت که جز ۵هزار سایت برتر ایران بود ماهیانه حدود ۳۰۰ تومان داشتم...)
۴- فروش محصولات برای دیگر فروشگاه ها با گرفتن درصدی در فروش
۵- در آمد حاصل از فروش نرم افزار ها برای کاربرانی که قادر به دانلود نمی باشند
و...
اما به همینجا ختم نمیشه!!!
مدیر این سایت ها میتونن از این سایت بزرگ و سابقه خود به عنوان رزومه کاری هم استفاده کنند...
مدیران این سایت ها با تجربه ای که کسب می کنند میتونن در بیرون هم بسیاری درامد داشته باشن (از کار ساده مانند نصب ویندوز برای دیگران گرفته تا...)
جدیدا شرکت های اینترنتی هم پول خوبی بهشون میدن برای جذب مشتری (مثلا: دانلود رایگان از سایت آپارات با اپراتور رایتل و...)
در آخر این رو هم فراموش نکنید که چون این سایت ها بزرگ هستن هم تخفیف بالایی در خرید سرور میگیرن و هم شرکت سرور مانند همین عزیزان هاستینگ حاضر میشن مثلا ۱۰٪ از هزینه سرور رو از طرف نگیرن و به جاش پایین اون سایت بنویسن که توسط هاستینگ x پشتیبانی میشه تا مشتری جذب کنن
روش های دیگه ای هم هست که دیگه نمیشه گفت... چون کاربران حرفه ای این سایت بهتر میدونن و سایرین هم حتما در آینده متوجه میشن...
-
-
March 25th, 2016, 18:52

نوشته اصلی توسط
ahmadreza2181
سلام دوست عزیز من با حرف شما کاملا مخالفم بعضی ها هستند مثل مهندس طلوعی که دارند ماهانه از اینترنت میلیاردی کار می کنند شما همین سایت پی سی دانلود که میگید 500 هزار تومن در میاره این سایت داره برای یک بنر تبلیغاتی یک ماهه حد اقل 2000000تومن میگره تبلیغات پاپ اپ بالای 3000000تومن است برای پست ثابت تبلیغاتی هفته ای دو میلون مگیره نویسنده هاش دارن ماهی دو مبلون میگیرن این سایت حد اقل 60 یا 70 میلون حد اقل کسب در امد دارن الان اگر کسب بخواد سایت پی سی دانلود بخر باید بالای 10 میلیارد حد اقلش پول بده این تفکر اشتبه شماست که فکر می کنید کسب در امد از اینترنت یک بچه بازی من خودم یک فروشگاه فایلی دارم با یک فروشگاه بازایابی از سبز گستر و نویسندم در سایت مجله ریتساس دارم ماهانه سه چهار میلون در میارم با روزی پنج ساعت کار و فقط ماهانه 90 هزار تومن پول اینترنت می دم و فوقشم دویست سیصد هزار تومن پول برق و بقیه پول برای خودم همونقدرم پول زیادی الان مهندس طلوعی مغز متفکر اقتصاد ایران اونم در تجارت الکترونیک سایت دی جی کالا الان پر بازدید ترین سایت ایران در گوگل و الکسا هست و روزانه داره بالای 10 میلیارد کسب در امد می کنه الان منخودم 14 سالمه دارم کسب در امد میلونی از اینترنت می کنم خیلی از کارم رازیم شما هنوز با اینترنت اشنایی ندارین دارین این حرف ها را می زنید
با تشکر احمدرضا ملاحسینی
-
-
March 26th, 2016, 03:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
خب دوست عزیز سایت های بزرگ از جمله دانلودها , پی سی دانلود , آسان دانلود ... دارای اسپانسر های قوی و تحت نظارت دولت می باشند
و توسط یک فرد اداره نمی شود بلکه یک تیم حداقل 20 نفری اداره می شود و شاید هزینه هایشان را دولت می پردازد !
تبلیغات ... هم یه چیز طبیعی براشون هستش که بتونن پول سرورشون رو بدن !
چه تخیل جالبی
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2016, 04:05

نوشته اصلی توسط
hamedmj
چه تخیل جالبی

تاپیک قدیمی هست و آپدیت نمیشد بهتر بود . ولی این رو بنده هم شنیدم که دولت برای سایت های بزرگ شرایطی رو فراهم کرده که سرور هاشون رو به داخل بیارن
-
-
April 28th, 2016, 11:48
با سلام.
1.خودتون پاپ آپ قبول کنید.
2.تبلیغات بنری
3.فروش بک لینک
4.کسب درامد از لینک کوتاه کننده.
5.فروش لایسنس های انتی ویروس ها
6.فروش محصولات الکترونیکی
7.فروش فایل
8.همکاری در بخش فروش محصولا اینترنتی
و....
-
-
April 28th, 2016, 11:50
خیلی از سایت های آپلود فایل و دانلود مثل پرشین گیگ، در کنار سرویس رایگانی که ارائه میدن یک سری خدمات و سرویس ها رو هم معرفی می کنند که از طریق فروش اون ها درامد کسب می کنند.
-
-
April 28th, 2016, 16:59
دوستان عزیز بیخودی پشت سر سایتهای بزرگ غیب نکنید!
دولت یک ریال به اینگونه سایت ها کمک مالی و ... نمیکند. تازه اگه سنگ اندازی نکنند ما خدا را شکر میکنیم.
بیشتر درآمد برای سایت های زیر الکسای 100 ایران مخصوصا 50 به پایین است که ماهیانه همانند سایتهای آپارات و ... به میلیاد هم میرسد!
برای آشنایی بیشتر از قیمتهای و تعرفه های سایتهای بزرگ میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید:
http://www.sabavision.com/pricelist
سایتهایی که رتبه بالای 100 ایران را دارند که دیگه پول سرور هم نمی توانند در بیاورند!
سرور اسپانسری و حتی هزنیه برای مصرف پهنای باند فقط و فقط برای سایت های زیر 50 ایران هست و بقیه به صورت تخفیف و اون هم در ازای گذاشتن بنر در سایت جبران هزینه میشود و بقیه آن را باید پرداخت کنند
موفق باشید
-