اقای عادل Send Email With YAHOO SMTP چی شدش؟
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
اقای عادل Send Email With YAHOO SMTP چی شدش؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
قبلا" هم اعلام کردم ، سرور SMTP یاهو، باید به صورت پولی بر روی هر ایمیل فعال شود و سرور باید به یاهو شناخته شود که این امر به صورت عمومی امکان پذیر نیست و دردسر های زیادی دارد
به شما و سایر کاربران گرامی ، پیشنهاد می شود از GMail SMTP استفاده کنید
موفق باشید
سلام
من درگاهم موقع تایید نهایی ارور ایمیل میده ولی پیغام به ایمیل فرستاده میشه
میگه مشکل تو قسمت class.phpmailer.php هست
salam
بله درست حدس زدید gmailsmt رو غیر فعال کردم درست شد
با سلام خدمت یکایک شما کاربران محترم و گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
هم اکنون ویرایش اطلاعات حساب کاربری به ناحیه کاربری درگاه پرداخت اینترنتی جِی پَل افزوده شد.
از هم اکنون می توانید اطلاعات مهم و اطلاعات بانکی خود را از طریق ناحیه کاربری و پس از ورود به ناحیه کاربری خود ، ویرایش نموده و تغییر دهید.
هم اکنون واریز وجه های ما به آخرین شماره کارت و یا شماره شبا ی ویرایش شده هر فروشنده واریز خواهد شد
با آرزوی موفقیت برای تمامی فروشندگان گرامی و محترم / مدیریت درگاه پرداخت اینترنتی جِی پَل
سلام
من اکانت جی پال دارم ولی نمیدونم تو قسمت فریر کدوم رمز رو باید وارد کنم
جناب عادل یه سوالی ما اگر نام و نام خانوادگی رو اشتباه بزنیم در واریز از طریق شبا مشکلی پیش میاد و در واریز به کارت که مشکلی نداره ؟
با سلام خدمت شما
نام و نام خانوادگی فقط برای واریزی های شبا (یا همان حواله پایا) مهم است
چون 2 فیلد مهم برای واریز وجه و انجام حواله های پایا بوده که به صورت خودکار و توسط وب سرویس واریز وجه ما در جاهای خاص خود قرار داده می شوند
در واریز وجه کارت به کارت ، تنها شماره کارت اهمیت دارد
موفق باشید
با سلام خدمت شما
در سیستم ما تنها یک کلمه عبور وجود دارد
همانی که در هنگام ثبت نام 2 بار وارد می کنید و همچنین برای ورود به ناحیه کاربری سایت ما از آن استفاده می کنید
برای تنظیمات پلاگین جی پل بر روی Virtual Freer هم باید از همان کلمه عبور استفاده نمایید
به زودی پس از اضافه شدن درگاه های بانکی جدید ، راه ارتباطی فروشگاه شما با سیستم ما ، با یک کد انجام خواهد شد که از هم اکنون در ناحیه کاربری قابل مشاهده می باشد
پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)